Cele Mai Bune Carti de Dragoste

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Iubirea a reusit sa ne inmoaie, de-a lungul timpului, chiar si pe cei mai duri dintre noi. Iubirea este adeseori subiect de film, subiect de emisiuni TV, subiect de cantece si evident, subiect de carti. Nu este nimic mai relaxant decat sa stai relaxat, cu o carte in mana si sa citesti povesti de dragoste. De-a lungul timpului au fost scrise o multime de povesi de dragoste care au reusit sa aprinda imaginatii si sa trezeasca sentimente. Dintre acestea, am ales cateva care merita citite.

Top Carti 2023

Este o carte care vorbeste despre o iubire imposibila si care are un subiect atat de interesant incat a devenit scenariu de film. Este recomandat sa citesti cartea inainte de a vedea filmul. Eroii povestii sunt Noah si Allie, care traiesc o poveste de dragoste extrem de intensa, care trebuie insa sa se desparta dupa doar o vara din cauza segregarii sociale de la inceputul secolului trecut.

Actiunea capata o intensitate foarte mare in momentul in care cei doi se intalnesc, dupa cativa ani, insa nu mai sunt atat de liberi ca odinioara, Allie fiind logodita cu o alta persoana. Poate iubirea intre ei sa continue in ciuda piedicilor?

Este o carte care vorbeste despre o iubire aproape imposibila, infiripata intr-unul dintre cele mai ostile cadre posibile. Tommy, Ruth si Kathy sunt elevi la o institutie pentru copii clone. Practic, sunt crescuti pentru a dona organe.

Cu o dorinta arzatoare pentru libertate, cei trei gasesc loc si pentru iubire, transmitand emotii uriase cititorului. Aceasta carte este tragica, tensionanta si extrem de emotionanta, fiind nominalizata pentru mai multe premii la nivel mondial.

Este o carte premiata, pe buna reptate, cu premiul Nobel pentru literatura. Publicata in 1957, cartea a atras prin povestea extrem de intensa a medicului Jivago. Acesta paraseste Moscova, in speranta de a-si pune familia la adapost in muntii Ural, insa ajunge intr-un plin conflict intre alb si rosii.

De asemenea, se indragosteste de frumoasa Lara, ceea ce il introduce intr-un triunghi amoros memorabil. Casatorit cu Tania si indragostit de Lara, Jivago ajunge sa aiba tulburari emotionale puternice, transmise extrem de bine si cititorului.

Daca inca nu ai citit Pe Aripile Vantului, nu ai niciun motiv sa nu te apuci sa o faci, cat mai repede. Este una din cartile care pun baza romanului de dragoste si care creaza o actiune deosebita in jurul tinerei Scarlett O'Hara. Aceasta este o femeie ce nu se remarca prin frumusete, insa are un farmec aparte cu care ii cucereste pe barbati.

Rhet Butler si Scarlett O'Hara au devenit unul dintre cele mai celebre cupluri in intreaga lieratura iar povestea lor a fost ecranizata si a generat o multime de discutii si chiar de continuari ale cartii, mai mult sau mai putin reusite.  Fara doar si poate, merita din plin sa cunosti povestea lui Scarlett O'Hara.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *