Cel Mai Bun Port Bebe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Orice parinte isi doreste tot ceea ce este mai bun pentru copilul sau, motiv pentru care, este extrem de important modul in care achizitioneaza accesoriile pentru nou-nascuti. Unul dintre accesoriile importane este port bebe-ul. Este o solutie elegnta cu care cel mic poate fi purtat peste tot, inclusiv la botez si poate genera confort atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Un portbebe de buna calitate iti permite sa il plimbi pe cel mic in aer liber si iti ofera relaxare, insa diversitatea acestor produse este una foarte mare, asadar, inainte de a face o achizitie este bine sa tii cont de o serie de criterii.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul portbebe-ului

Optiunile sunt nelimitate. Un portbebe este orice tip de produs care iti permite sa transporti copilul dintr-o parte in alta, fara a apela la carucior. Poti opta pentru un portbebe de tip sling, realizat din esarfa, pentru wrap, SSC sau portbebe landou. De asemenea, marsupiul este foarte popular.

  • Slingul este cea mai simpla varianta, fiind o fasie de material care se infasoara in jurul parintelui. Pare destul de inconfortabil la inceput, insa este ieftin si eficient.
  • Wrapul este o varianta imbunatatita a slingului in timp ce SSC-ul este o varianta prin care bebelusul poate sa fie purtat la spate.
  • Marsupiul. O solutie populara de portbebe este marsupiul, care ofera confort atat pentru copil, cat si pentru parinte.

2. Varsta celui mic

Este foarte important sa stii de la cate luni se foloseste portbebeul. Varsta celui mic conteaza foarte mult, deoarece dezvoltarea copilului  poate sa decida tipul de portbebe folosit. Pentru nou nascuti, spre exemplu, este nevoie de un portbebe care sa sustina coloana vertebrala si sa ofere confort pentru solduri si picioruse. Slingul cu inele sau wrapul elastic sunt cele mai atractive din acest punct de vedere. De asemenea, se poate opta si pentru wrap tesut sau tricotat manual.

Pentru copiii de peste 1 luna se poate alege una dintre variantele de mai sus sau un wrap Mei Tai in timp ce bebelusii de peste 4 luni pot sta, deja, intr-un marsupiu, in conditiile in care isi tin singuri capul.

3. Ergonomia

Confortul copilului este cel mai important. Cu toate astea, conteza foarte mult si confortul parintelui.

Daca nu doresti sa suferi de dureri de spate, este bine sa te orientezi spre un portbebe cat mai ergonomic si cu cat mai multe dotari. Spre exemplu, poti opta pentru o solutie cu manere, care sa iti ofere si alte optiuni in momentul in care spatele oboseste.

Tot la partea de ergonomie trecem si ajustabilitatea. Este important ca produsul sa se poata ajusta in functie de necesitati, in asa fel incat sa poata fi folosit pana in momentul in care copilul incepe sa mearga.

Este, de asemenea, important sa te orientezi spre un portbebe creat de un brand pe care il cunosti si in care ai incredere. Chiar daca nu vei folosi produsul mai mult de 1-2 ani, in perioada in care este folosit trebuie sa fie extrem de rezisten, asadar, fiecare detaliu trebuie sa fie gandit foarte bine.

Top Produse 2023

Avantaje
  • solid
  • centura de siguranta
  • materiale de calitate
  • compatibil cu caruciorul
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *