Cele Mai Bune Multivitamine

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Corpul uman are nevoie de o multime de nutrienti pentru a putea supravietui intr-un mod sanatos. Cei care sunt preocupati de un mod de viata sanatos trebuie sa gaseasca solutii cat mai corecte prin care sa consume vitamine, calciu, fier, magneziu si alte minerale.

Din pacate, alimentele din supermarket nu sunt intotdeauna cele mai bune iar modul de alimentatie nu ne permite sa ne bucuram de absolut toti nutrientii de care avem nevoie. Din fericire, pe piata exista multivitaminele.

Blamate de multi oameni si foarte controversate de-a lungul timpului, multivitaminele promit ca rezolva carentele de vitamine si minerale si te ajuta sa fii o persoana mai energica si mai sanatoasa. Evident, o dieta echilibrata trebuie sa fie baza unei alimentatii corecte, insa daca vrei sa consumi multiviamine, sunt cateva lucruri de care trebuie sa ii cont.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul de multivitamine

Exista o multime de multivitamine pe care le poti achizitiona din comert. Nu toate sunt utile pentru tine. Destul de multe vitamine si minerale le iei deja din alimenatie, insa exista si o serie de nutrienti pe care nu ai cum sa ii gasesti in alimente, sau ii gasesti in cantitati foarte mici. Printre acestia putem aminti de potasiu, zinc, acid folic si crom, care sunt utile pentru organism insa se obtin aproape doar prin multivitamine.

2. Compozitia

Indiferent de vitaminele de care ai nevoie si de brandul ales, este bine sa studiezi cu atentie compozitia produsului. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca nicio substanta nu depaseste doza zilnica recomandata ( asta in cazul in care nu ai primit sfaturi in acest sens de la medic). Prospectul trebuie sa fie citit cu mare atentie iar dozajul nu trebuie sa depaseasca cantiatea recomandata.

In ceea ce priveste compozitia, exista o serie de ingrediente ce trebuie sa fie evitate, cum ar fi colorantii, conservantii, aromele sau inulcitorii artificiali. Cu cat complexul de vitamine pe care il iei este mai natural, cu atat este mai sanatos si evident, te poti bucura mai mult de el.

3. Modul de administrare

Este un element care poate decide doza de confort pe care o ai in momentul in care iei vitaminele. Poti opta pentru multivitamine solubile, pentru multivitamine care se inghit, pentru multivitamine ce se administreaza sub forma de sirop sau chiar pentru solutii injectabile. In functtie de nevoile pe care le ai si de preferinte, acest aspect poate sa aiba o importanta mare.

4. Provenienta vitaminelor

Este unul dintre cele mai importante aspecte. Exista vitamine provenite din ingrediente naturale si vitamine obtinute in mod chimic. Evident, trebuie sa te orientezi spre produsele cat mai naturale, deoarece sunt cele care ofera un grad mai mare de eficienta si pot fi asimilate mult mai usor de catre organism.

5. Producatorul

Numele producatorului este extrem de important, deoarece poate sa spuna multe despre aprobarile pe care le are, despre studiile facute asupra pastilelor si despre eficienta acestora. Un brand mare nu isi permite sa intre in scandaluri legate de probleme gasite in produse, asadar, face tot posibilul sa ofere produse de foarte buna calitate.

Top Produse 2023

Avantaje
  • pentru barbati si femei
  • complex de vitamine
  • vun pentru nevoile zilnice
  • pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *