Cea Mai Buna Masina de Tocat Rosii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune masini de tocat rosii? Care este cea mai buna masina pentru suc de rosii?

Pregatirea bulionului si sucului de rosii in casa este o practica mai veche in Romania, o putem numi de acum si trditie, alaturi de pregatirea si conservarea zarzavaturilor, castravetilor, gogosarilor, zacustii si a altor alimente gata a fi mancate in orice perioada din an. Desi pare un pic rudimentar, pregatirea sucului de rosii in casa va permite, in afara de a pune rosiile care va plac, sa produceti un suc cu gust si savoare care, sa fim sinceri, nu se regasesc la produsele din comert.

cea-mai-buna-masina-de-tocat-rosii

Cele mai eficiente dispozitive sunt masinile de tocat carne care au si accesoriu pentru facut suc de rosii. Utilizarea este extrem de simpla, doar atasati accesoriul la masina de tocat si introduceti rosiile care trec prin sita dupa ce sunt zdrobite de puterea motorului electric. Acest aparat electrocasnic este de preferat, un storcator de rosii, o presa sau un separator nefiind nici pe departe la fel de eficiente.

Ghidul cumparatorului

Cea mai buna alegere este o masina tocat carne si rosii electrica. O veti putea folosi ca masina de stors rosii pentru bulion, dar si ca tocator pentru carne, de facut carnati si alte operatiuni. In loc sa aveti mai multe aparate care va ocupa loc, este mai util unul de putere mai mare si care poate face cateva operatiuni diferite. Tineti cont de criteriile de mai jos pentru a face cea mai potrivita alegere.

1. Puterea si Capacitatea de tocare

Reprezinta cat de eficient poate fi aparatul. O masina de rosii pentru bulion nu necesita o putere mare, dar va reamintim ca o vom folosi si pentru tocat carne, cand vom avea nevoie. Deci ne trebuie minim 1400 W si o capacitate de tocare de 1.5 kg/minut.

2. Functiile

Trebuie sa fie cat mai variate, dar aceasta influenteaza si pretul produsului. Pentru a face suc de rosii nu aveti nevoie decat de un accesoriu special de tip sita pentru a filtra sucul. Masina poate include si functia revers, pentru a putea roti cutittele in sens invers daca se blocheaza axul.

Posibilitatea de a alege intre 2 sau mai multe trepte de viteza este de asemenea utila, ajutandu-va sa reduceti si consumul de energie folosind o treapta inferioara pentru materii prime mai putin tari, cum sunt rosiile.

Top Produse 2023

Avantaje
  • capacitate de 1 kg/min
  • 3 tipuri de site
  • accesorii pentru carnati, rosii

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *