Pregatirea alimentelor in propria casa prezinta marele avantaj ca stim ce punem in ele si evitam aditivii sau conservantii care se pot gasi in produsele luate din comert. Tot timpul mancarea pregatita in casa va avea un gust unic si mult mai bun decat cea din comert.
Masina de tocat poate fi electrica sau manuala. Se foloseste de obicei pentru a toca carne pentru a pregati carnati ori alte preparate, dar se mai pot toca si alte alimente, cum ar fi biscuiti, nuci ori alte fructe mai tari pentru a fi folosite la diverse retete de prajituri.
Ghid de Cumparare
1. Materiale
Verifica din ce materiale este facuta masina. Aceasta trebuie sa fie rezistenta intrucat vei toca si alimente mai dure. Sunt facute din metal (aliaj de aluminiu, inox, otel inoxidabil) sau din plastic. Cele din metal sunt mai rezistente.
2. Manerul
Manerul trebuie sa nu alunece. Daca pui mana pe carne, aceasta iti poate aluneca mai usor de pe maner. Sunt manere de lemn si de plastic, ambele sunt bune.
3. Sitele
Este bine ca sa includa site de diverse marimi pentru a putea produce carne mai fina sau cu o granulatie mai mare.
4. Alte Caracteristici
- masina trebuie sa se monteze usor, de obicei pe masa
- trebuie sa se demonteze usor, pentru a spala componentele. In general, componentele acesteia nu se spala in masina de spalat vase.
Top Produse 2023
- din otel
- prindere viguroasa tip menghina
- usor de montat
- ieftina
- are doar 1 cutit
Utilizatorii care au citit acest articol au mai citit si despre masini de facut suc de rosii.