Cel Mai Bun Marsupiu pentru Bebe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Un marsupiu pentru bebe poate sa fie cea mai buna solutie pentru parintii care doresc sa isi tina mereu aproape copilasii. O astfel de solutie poate sa fie foarte confortabila si se potriveste de minune copiilor de pana la 15 kg. Ulterior acestei greutati, este posibil ca greutatea sa copleseasca parintele si sa fie nevoie de un carucior.

Ceea ce este cert, este faptul ca pentru un bebelus, chiar si de 4 luni, incursiunile in aer liber sunt extrem de importante, iar acestea pot sa fie facute intr-un astfel de produs ce poate fi gasit in mai toate magazinele destinate celor mici.

Alegerea celui mai bun marsupiu nu este simpla, insa. Exista o serie de criterii care conteaza si pe care trebuie sa le iei in considerare.

Ghidul cumparatorului

1. Varsta copilului

Este foarte important ca bebelusul sa isi poata tine singur capul in momentul in care este pus in marsupiu, asadar, specialistii recomanda sa fie purtat intr-un astfel de accesoriu doar dupa 4 luni. Exista, totusi, marsupii construite pentru bebelusi mai mici, de pana la doua luni, asadar, daca doresti sa te plimbi cu copilasul in brate intr-un mod confortabil, le poti cauta.

2. Greutatea celui mic

La fel de importanta ca si varsta este greutatea. De regula, marsupiile de pe piata nu permit o greutate de peste 9 kg, insa exista si solutii care permit  pana la 15 kg. Cei mai multi copii ating greutatea de 8-10 kg dupa 13-15 luni de viata.

3. Ergonomia marsupiului

Acest produs trebuie sa fie construit cu simt de raspundere. Este important atat confortul parintelui, dar cel mai imporant este confortul celui mic. Un marsupiu bine gandit poate sa asigure o dezvoltare corecta a copilului si poate sa ii ofere un spatiu in care sa se simta perfect.

Regulile principale sunt simple: marsupiul nu trebuie sa duca la o presiune agresiva asupra celui mic, rebuie sa ii mentina genunchii in poziie broscuta si trebuie sa ii ofere o sustinere cat mai buna pentru coloana.

Cea mai buna solutie in ceea ce priveste pozitia copilului este cu fata catre purtator. Daca se alege o varianta cu spatele, s-ar putea sa apara o serie de neajunsuri.

4. Ajustabil (reglabil)

Aceasta tine mai mult de confortul parintelui. De regula, marsupiile solicita destul de mult umerii, asadar, este bine sa se opteze pentru solutii care sa imparta greutatea si catre brate sau spate. Bretelele late si centura de fixare la spate pot sa fie ajustate cat mai bine in asa fel incat oboseala sa nu apara foarte repede. Exista pe piaa variante cu catarame care permit o reglare foarte flexibila si exista modele cu pernute de protectie, care genereaza confort.

Pe piata exista o multime de variante de marsupii, care mai de care mai interesante. Sunt de evitat solutiile care se poarta la spate, deoarece este bine sa ai mereu un ochi asupra celui mic. De asemenea, este bine sa se opteze pentru variante cat mai flexibile, care pot fi folosite cat mai mult timp. In felul acesta, nu vei fi nevoit sa investesti foarte multi bani in astfel de accesorii.

Top Produse 2023

Avantaje
  • 3 - 15 kg (de la 0 la 10 luni)
  • din bumbac
  • ajustabil
  • sigur
  • raport calitate - pret bun

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *