Cea Mai Buna Lanterna Frontala

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi)
Încarc...

Lanterna frontala sau „de cap” se fixeaza foarte usor cu o centura pe frunte si ofera o libertate de miscare pentru ambele maini, acest lucru nefiind posibil cu o lanterna de mana sau clasica. Sunt acele laterne pe care le vedeti la speologi sau exploratori, care au nevoie de ambele maini pentru a se tine de franghie, a urca scari etc. Dar acest dispozitiv este util si in viata obisnuita, de exemplu cand este noapte si vrem sa instalam un cort sau pentru activitati precum pescuit,vanatoare, mers cu bicicleta. Daca te intrebi cum sau unde gasesc lanterne frontale ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

cea-mai-buna-lanterna-frontala

Ghidul Cumparatorului

1. Puterea de iluminare

Aceasta se exprima in lumeni si cu cat este mai mare, cu atat emite lumina mai multa si mai puternica. Fiind vorba de lanterne cu LED, puterea nu se mai masoara in Watt ca la becuri, ci in lumeni.

2. Distanta maxima de iluminare

Verifica in fisa produsului pana la ce distanta ajunge lumina. Evident, cu cat mai departe cu atat mai bine. Cele mai bune lanterne este de 100 de metri sau chiar mai mult, acum depinde daca ai nevoie de atat de multa.

3. Autonomie si incarcare

O lanterna buna sau profesionala are acumulatori / baterii reincarcabile si o poti reincarca. Verifica ce autonomie are produsul la putere maxima. Cele mai bune tin de la 4 ore in sus la lumina maxima si 8 ore sau mai mult la intensitate medie. Incarcarea se face de regula la o priza de 220 V.

4. Reglarea luminii

Modelele de top permit reglajul pe diferite trepte de intensitate. De asemenea, au mai multe tipuri de lumina, cum ar fi de intensitate mare, medie, tip flash, lumina rosie sau altele.

De asemenea, este important sa poti regla unghiul in care cade lumina, precum si functia de zoom pentru a ilumina cu intensitate o zona anume.

5. Alte caracteristici

  • materiale si sistem de prindere: verifica din ce materiale este facuta si cat de usor se prinde pe cap.
  • greutatea: un produs usor este mai confortabil cand il tii in mana sau pe cap.
  • rezistenta la apa: o lanterna trebuie sa fie impermeabila daca ploua sau daca o folosesti la pescuit

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online o lanterna frontala ieftina si buna. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • 5 surse de iluminare
  • practica, nu incomodeaza
  • pret

Cele mai populare marci sunt Petzl, Varta, Coleman, Trespass.

 

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *