Cel Mai Bun Incalzitor Instant de Apa Calda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi)
Încarc...

Apa calda, nu doar ca ajuta la spalatul pe maini, a vaselor etc., dar protejeaza si articulatiile impotriva reumatismului si artitelor, care pe termen lung isi fac simtita prezenta daca stam in umezeala, frig sau ne spalam cu apa rece.

Pnetru incalzirea apei exista boilerele electrice. Acestea incalzesc apa intr-un recipient de 10, 20, 80, 100 litri – depinde de capacitatea boilerului, dara daca o folosesti pe toata, trebuie sa astepti apoi sa se incalzeasca o noua cantitate. Aici intervine incalzitorul instant de apa care foloseste gazul sau energia electrica pentru a furniza in mod continuu si permanent apa calda la temperatura dorita.

instant-apa-calda-bun

Ghidul cumparatorului

1. Tip

  • electric: alimentarea se face cu curent electric, factura de energie va fi mai mare decat cea pe gaz
  • pe gaz: gazul e mai ieftin decat curentul si per ansamblu iesi mai ieftin. Seamana cu centrala termica, are schimbator de caldura si arzator, dar este de dimensiuni mai mici si nu este orientat spre incalzire in calorifere, ci doar a apei. Trebuie sa ai gaz tras pana la aparatul instant.

Cele mai populare sunt cele pe gaz datorita randamentului si costului mai mic al gazelor naturale. Pentru ambele tipuri e recomandat sa fie instalate de o persoana autorizata.

2. Debitul de apa calda

Aceasta te intereseaza foarte mult, cata apa poate livra. Se masoara in litri pe minut si cele mai bune instanturi au peste 10 litri/min.

3. Reglarea temperaturii

Trebuie sa permita reglarea temperaturii apei, aceasta influentand si consumul. Nu il seta la temperatura maxima, ci doar la cat ai nevoie, ca sa economisesti. De aceea e important sa aiba potentiometru pentru a regla temperatura.

4. Alte caracteristici

  • afisajul LCD permite sa vezi date precum temperatura si statusul de functionare
  • montajul: verifica daca are cerinte speciale de montaj (evacuare gaze, pozitionare langa robinet sau chiuveta etc)
  • garantia: ia un produs cu minim 2 ani garantie

Top Produse 2023

Avantaje
  • usor de utilizat
  • pret
Dezavantaje
  • debit de 1.5 l/min

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un incalzitor de apa ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri, opinii, recomandari si chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *