Cel Mai Bun Etilotest

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune etiloteste? Care este cel mai bun etilotest?

Daca esti sofer, conditia de a te urca la volan fara a consuma bauturi alcoolice este una obligatorie. De multe ori, insa, mai bei lichide care pot fermenta in stomac sau consumi diverse alimente sau bauturi asupra carora nu ai certitudinea ca nu contin alcool. In aceste cazuri, este bine sa iti testezi singur alcoolemia din sange, in asa fel incat sa te asiguri ca nu risti sa primesti amenda sau chiar mai rau, sa ti se suspende permisul de conducere.

Un aparat etilotest sau un detector de alcool se poate dovedi, asadar, extrem de util in orice casa si daca tinem cont ca este din ce in ce mai accesibil, devine cu adevarat obligatoriu. Pentur a achizitiona etilotesul perfect insa, trebuie sa te asiguri ca tii cont de o serie de factori importanti.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul de etilotest

Din punct de vedere al destinatiei descoperim 3 tipuri de aparate:

  • personale
  • profesionale
  • ultra performante

Diferentele dintre ele sunt definite de acuratete si de alte masuratori pe care le pot face. Pentru uz personal se poate opta pentru un etilotest simplu si ieftin. Acesta se bazeaza pe semiconductori pe baza de oxid si prezinta riscul de a nu fi chiar atat de eficient, insa isi poate face cu usurinta treaba.

In sectiile de politie sau in diverse organizatii, un etilotest profesional sau unul ultra profesional este mult mai potrivit. Primul se bazeaza tot pe electrozi ce se oxideaza, insa este mult mai rezistent, in timp ce al doilea se bazeaza pe un senzor infrarosu si are capacitatea de a fi foarte exact. Din pacate, este si mult mai costisitor.

2. Calibrarea

Orice etilotest trebuie sa fie calibrat dupa un anumit numar de folosiri. Pentru etilotestele simple, calibrarea se face dupa 4-500 de folosiri, in timp ce piesele profesionale sau cele ultra performante au nevoie de calibrare la 1000-2000 de folosiri sau chiar niciodata.

3. Dimensiuni si aspect

Nu este cel mai important criteriu, insa poate sa conteze pentru confortul utilizarii. Este bine sa urmaresti un etilotest cat mai mic si cat mai placut din punct de vedere fizic, pe care sa il poti purta mereu alaturi de tine. Poti opta pentru modele conventionale, care sunt ceva mai mari, pentru modele de tip breloc sau chiar pentru variante ce pot fi atasate la un telefon mobil.

4. Functionalitatea

Este punctul la care se diferentiaza diversele produse intre ele. Aceasta este data, in primul rand, de modul in care afiseaza informatiile. Evident, este de urmarit un etilotest care sa afiseze informatiile in mod digital si sa poata fi usor de citit.

De asemenea, functionalitatea poate sa fie definita de acuratetea de citire intr-un anumit interval dar si de timpul de incalzire. Orice etilotest are nevoe de un anumit timp de incalzire ( intre 10 si 100 de secunde ) si cu cat acesta este mai mic, cu atat confortul la testare este mai mare.

Timpul  de testare trebuie sa fie si el cat mai mic, de regula sub 10 secunde.

Chiar daca nu trebuie sa cumperi un etilotest performant, este important sa ai la indemana un astfel de produs, deoarece in felul acesta poti avea control total asupra propriului corp si poti evita diverse probleme cu politia.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online etiloteste ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • display modern, mare
  • precis

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *