Cea Mai Buna Camera Auto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Siguranta din trafic este extrem de importanta si unul dintre accesoriile care pot creste nivelul de siguranta este camera auto. O astfel de camera poate sa faca soferii sa se comporte mult mai bine in trafic si poate sa aduca dovezi concludente in cazul accidentelor.

De asemenea, o camera auto poate sa surprinda momente amuzante, sa te ajute la parcare si sa iti ofere un istoric live al calatoriilor. Nu este nicio urma de indoiala asupra faptului ca o camera auto este mai mult decat necesara pentru orice sofer.

Ghidul cumparatorului

1. Tehnologia

Vei descoperi ca exista mai multe tipuri de tehnologii folosite la constructia camerelor de supraveghere. Cea mai populara este tehnologia WDR ( Wide Dynamic Range ). Aceasta este populara deoarece este foarte flexibila in ceea ce priveste calitatea imaginilor. Are o calitate superioara aproape indiferent de conditii.

2. Tipul camerei

In functie de ceea ce doresti de la camera, ai de ales intre camere video de interior ( onboard ) sau camere video de actiune, care pot fi montate in exterior.

Cele onboard sunt performante si au un design foarte atractiv. Acestea pot fi adaptate la oglinda, insa au o rezistenta destul de mica la conditii dificile de mediu sau la socuri mecanice.

Cele de actiune sunt mult mai performante si rezista la o multime e factori externi, cum ar fi apa, vantul si praful. Acestea sunt cele mai atractive, insa sunt si cele mai costisitoare.

3. Rezolutia

Daca iti doresti eficienta din partea camerei, este bine sa te asiguri ca optezi pentru o solutie Full HD sau Ultra HD. Rezolutia Full HD are o valoare de 1080 pixeli si ofera o claritate foarte buna pentru imagini. Rezolutia este unul dintre cele mai importante criterii de performanta si poate sa decida claritatea micilor detalii filmate.

4. Unghiul de filmare

In functie de valoarea unghiului de filmare poti sa descoperi daca ai nevoie de o camera sau de mai multe. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat vor fi surprinse mai multe elemente adiacente in imagine. Pentru o camera auto este necesar un minim de 130 de grade. Trebuie sa ai grija la acest aspect, deoarece exista destul de multe camere auto care iti permi sa setezi unghiul in functie de necesitati.

5. Claritatea (Stabilizatorul)

Stabilizatorul sde imagine este important, in conditiile in care in timpul deplasarii automobilului exista destul de multe trepidatii. Stabilizatorul poate sa fie sub forma de soft sau sub forma unui dispozitiv mecanic incorporat in standul de fixare. Daca vrei imagini clare, trebuie sa te asiguri ca exista si ca functioneaza corect.

6. Functiile

  • filmarea pe timp de noapte
  • functia loop permite suprascrierea fisierelor.
  • activarea pe baza unui senzor de miscare.
  • senzorul G este si el important, permitand camerei sa salveze fisierele in caz de impact.
  • alimentarea automata

Top Produse 2023

Avantaje
  • full HD
  • senzor de miscare
  • unghi de 160 de grade
  • suport auto si alte accesorii
Dezavantaje
  • nu include si GPS

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *