Cel Mai Bun Aragaz pentru Camping

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Daca iubesti sa mergi in aer liber si sa te bucuri de natura, trebuie sa tii cont si de modul in care te vei alimenta. O solutie traditionala este sa faci un foc de tabara la care sa gatesti,insa o solutie mult mai eficienta si mai rapida este sa optezi pentru un aragaz pentru camping pentru a pregati mancare gatita sau pentru a incalzi diverse tipuri de alimente sau bauturi.

Aragazurile pentru camping sunt mici, ieftine, elegante si destul de puternice, in asa fel incat sa permita prepararea unui numar mare de mancaruri. In ceea ce priveste locurile unde pot fi folosite, acestea sunt foarte variate: la pescuit, in drumetii sau in orice tip de expeditie in natura.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul de combustibil

Majoritatea aragazurilor de pe piata sunt alimentate cu gaz propan, pentru flexibilitatea pe care o ofera acesta. De regula, gazul poate fi achizitionat in butelii externe ce pot fi inlocuite oricand. Un mare avantaj al sau este faptul ca asigura o flacara curata, ce nu schimba cu nimic gustul mancarurilor.

Atunci cand rezervele de gaz sunt gata, poate sa fie util si un aragaz cu benzina sau chiar unul care functioneaza pe baza de lemn sau carbune. Desi nu sunt foarte confortabile, acestea pot fi apreciate de catre cei care doresc sa stea mai multa vreme in natura.

2. Arzatoarele

In general, aragazurile de camping au unul sau doua arzatoare. DE regula, doua arzatoare sunt mai mult decat suficiente si ofera un echilibru foarte bun. Chiar daca poti alege si aragazuri de camping cu mai multe arzatoare, acestea nu asigura o flexibilitate prea mare.

3. Protectie la vant

Cel mai probabil, aragazul de camping pe care il cumperi va fi utilizat in aer liber. Cum natura nu poate sa fie controlata, este bine ca acesta sa fie dotat cu protectie impotriva vantului si impotriva ploii. O astfel de protectie te asigura ca ai flacara constanta indiferent de conditiile vremii si ca mancarurile tale preferate se vor face fara probleme.

4. Dimensiuni

Evident, un punct esential pentru un aragaz de camping este dimensiunea. Daca vrei flexibilitate este bine sa alegi o solutie cat mai mica, ce poate fi transportata cu usurinta intr-un rucsac sau intr-o geanta. Daca ai masina, poti opta si pentru dimensiuni ceva mai mari,atata vreme cat aragazul nu ocupa o buna parte din spatiul pe care il ai la dispozitie.

Top Produse 2023

Avantaje
  • dimensiuni mici
  • pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *