Cum Gasesc Cele Mai Bune Anvelope All Season

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Incaltamintea potrivita ne ajuta sa ne deplasam in conditii bune pe ploaie, pe caldura, nu alunecam iarna si reducem riscul accidentarii. Asa este si in cazul anvelopelor, pe care le putem vedea drept incaltamintea masinii. In fiecare anotimp avem neviue de incaltari diferite, mai ales vara si iarna, cand sunt temperaturi extreme. Dar aceasta presupune un cost destul de mare. De aceea au aparul cauciucurile all season, care pot fi folosite in toate anotimpurile, avand caracteristici tehnice care le fac sigure iarna, pe ploaie sau in zilele de canicula.

cele-mai-bune-anvelope-all-season

Cele mai bune anvelope all season trebuie sa intrunesca mai multe criterii in ceea ce priveste siguranta, consumul, rezistenta si zgomotul. Luand in calcul aceste elemente putem gasi anvelope all season (tpentru oate sezoanele) ieftine si bune, economisind astfel din banii pe care i-am da pentru a cumpara anvelope de iarna dedicate.

Ghid de Cumparare

1. Dimensiunile

Intai de toate trebuie sa stii ce dimensiuni poti cumpara intrucat fiecare masina suporta doar anumite masuri la cauciucuri. Uita-te pe talonul masinii pentru a vedea codul pentru anvelope; acest cod mai e trecut uneori si pe capacul de la rezervor impreuna cu presiunea care trebuie in pneuri.

Cum citim codul pentru marimea anvelopei? De exemplu, 195/65 R15 95V inseamna:

R15 – diametrul este de 15 inch

195/65 – 195 este latimea (mm), iar 65 este inaltimea

Poate nu este foarte intuitiva modalitatea de codificare, dar ia intotdeauna 195/65 R15 sau ce scrie pe certificatul de inmatriculare a masinii tale.

2. Clasa de Franare su Consum de combustibil

Cele mai eficiente anvelope sunt facute din materiale de calitate si au profile testate, care ridica eficienta la franare, reduc efectul de acvaplanare si au in vedere, totodata, sa reduca si consumul de carburant. Un cauciuc mai bun va avea aderenta superioara si astfel transformarea carburantului in forta este mai eficienta, deci vei reduce si consumul cu combustibilul daca iei anvelope de calitate.

Performantele sunt masurate dupa criterii valabile pentru toti producatorii si sunt exprimate in litere, de la A la G. Litera A inseamna cea mai buna performanta si pe masura ce avansam la B, C .. performanta descreste.

Verifica clasa de economie de carburant, precum si pe cea de franare, pentru a alege un produs bun. Clasele A, B, C sunt cele mai populare si folosite pentru anvelopele de calitate.

3. Zgomotul

Un alt factor de luat in considerare este zgomotul pe care il face, de fapt il fac cele 4 cauciucuri atunci cand ruleaza pe sosea. Daca mergi cu geamurile deschise vara, te-ar putea deranja. Verifica in fisa tehnica de pe site nivelul de zgomot, care este recomandat sa fie sub 75 decibeli.

Top Produse 2023

Avantaje
  • all season
  • au marcaj de iarna
  • brand

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *