Cel Mai Bun Autobronzant

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

Toate femeile isi doresc sa afiseze un trup cu un bronz uniform odata cu venirea verii, cand gradele din termometre depasesc numarul 25. Efectele nefericite ale expunerii indelungate la soare, insa, sperie multe persoane, astfel ca ele isi limiteaza mult timpul petrecut la plaja, neobtinand, din pacate, bronzul la care ravnesc.

Cu toate acestea, astazi putem gasi solutie pentru orice, inclusiv pentru obtinerea unui bronz superb fara a ne compromite sanatatea pielii. Cel mai eficient mod de a inchide tonul pielii este de a folosi un autobronzant.

Acest produs are puterea de a colora, imediat sau treptat, gratie unei substante active ce se gaseste in componenta sa. Acest ingredient se numeste dihidroxiacetona (DHA) si actioneaza asupra pielii prin provocarea unei reactii chimice in pigment.

Ghidul Cumparatorului

Iata o lista cu principalele criterii pe care sa le iei in considerare inainte de a achizitiona cel mai potrivit autobronzant pentru corpul tau.

1. Tipul de ten

Acesta se presupune a fi unul dintre cei mai importanti factori ce conditioneaza rezultatul final. Aspectul, uniformitatea si nuanta bronzului va depinde de cate straturi de produs sunt aplicate si de cata cantitate se foloseste.

Cu siguranta  ti s-a intamplat sa observi femei machiate in mod incorect, cu nuante inestetice pe obraji sau cu un fond de ten ce arata ca o masca. Acest lucru este cauzat de efectul de oxidare si de nepotrivirea nuantei naturale a pielii cu nuanta cosmeticelor folosite.

Unii oameni au tenul in tonuri reci, in timp ce altii au tenul in tonuri calde. In mod evident, cei cu piele mai deschisa la culoare sunt nevoiti sa aplice un numar mai mare de straturi de autobronzant pentru a obtine efectul dorit. Atentie, insa! Daca nu ai experienta in folosirea autobronzantului, ar fi mai bine sa folosesti la inceput un produs ce are o concentratie mai mica de DHA.

2. Timpul de actiune:

Produsele autobronzante sunt diferite si in functie de timpul in care actioneaza asupra pielii pentru a-i oferi nuanta dorita de utilizator. Se recomanda ca persoanele incepatoare in acest domeniu sa aleaga produse mai putin puternice, care actioneaza intr-un timp mai extins.

Daca autobronzantul actioneaza in circa 30 de minute, inseamna ca este foarte puternic si ar trebui folosit doar de catre cei care au experienta vasta in folosirea acestor tipuri de produse, deoarece risca sa lase pete nedorite asupra pielii sau sa produca un bronz neuniform si inestetic.

3. Formula

Acesta este un alt factor important de luat in seama in alegerea produsului potrivit, deoarece stabileste tipologia produsului. In general, exista autobronzante de corp si autobronzante de fata. Deoarece pielea faciala este mai sensibila, pe aceasta ar trebui sa se utilizeze lotiuni speciale, mai delicate. Totodata, pe piata exista tipuri de autobronzante ce au in compozitie substante nutritive si ingrediente esentiale de hidratare, acestea fiind, desigur, mai recomandate pentru cei ce isi doresc o piele cat mai sanatoasa.

Inainte de aplicarea autobronzantului, utilizatoarea trebuie sa se asigure ca are pielea exfoliata si uscata pentru ca porii sa fie deschisi si sa absoarba mai bine produsul. De asemenea, inainte de a folosi autobronzantul, se recomanda citirea cu atentie a compozitiei sale, pentru a fi sigur ca produsul este hipoalergenic si nu va crea efecte adverse asupra pielii.

4. Consistenta

Autobronzantele se gasesc sub diferite forme: de gel, crema, ulei sau de spray. Cei neexperimentati nu ar trebui sa foloseasca variantele de gel sau de crema, deoarece acestea pot fi greu de aplicat intr-un mod uniform si risca sa lase pete inestetice. De asemenea, cei care aleg varianta in forma de ulei ar trebui sa stie ca aceasta necesita un timp mai indelungat de uscare, altfel risca sa isi pateze hainele.

Top Produse 2023

Avantaje
  • pentru corp si fata
  • pt toate tipurile de piele

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *