Cea Mai Buna Crema pentru Cosuri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune creme pentru cosuri? Care este cea mai buna crema pentru cosuri?

Cosurile sunt o problema destul de mare pentru adolescenti si de multe ori chiar si pentru adulti. De regula, acneea (afectiunea pielii care duce la aparitia lor ) este cauzata de probleme hormonale si poate sa fie tratata cu hormoni. Exista si cazuri in care acneea apare din alte cauze, iar atunci cea mai buna solutie este o crema impotriva ei.

Pe piata poti descoperi destul de multe solutii impotriva acneii, care mai de care mai interesante. Pentru a lua cea mai buna decizie insa, este bine sa te asiguri ca tii cont de o serie de criterii.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul acneii

Nu toate problemele legate de cosuri sunt la fel. In principiu, acneea poate sa fie impartita in doua categorii mari: non inflamatorie si inflamatorie.

Acneea non inflamatorie este cea in care apare aproape zilnic cate un cos nou, ce este indepartat destul de greu. Poate sa fie ameliorata cu produse naturiste si cu cosmetice care sa transforme tenul gras intr-unul ceva mai uscat.

Acneea inflamatorie este cauzata de o problema mult mai complexa, data de sistemul imunitar. Cel mai probabil, este o reactie la diverse toxine si bacterii, ceea ce necesita atat o crema antiacnee foarte buna, cat si o igiena perfecta si un regim alimentar strict.

De regula, cremele pentru cosurile inflamatorii contin ingrediente precum peroidul de benzonil, retinolul sau acidul acetil salicilit si este recomandat sa fie prescrise de medic.

2. Tipul de crema

Pe piata exista mai multe tipuri de creme, in functie de modul de aplicare sau de modul de productie a acestora. Astfel, poti gasi creme simple impotriva cosurile, geluri cu actiune adanca, masti sau batoane corectoare, lotiun astringente si creme BB. Aceste creme au diverse roluri si de multe ori este bine sa folosesti mai mult de o solutie pentru un efect cat mai bun. Spre exemplu, curatarea fetei se face cu un gel de curatare, dupa care se aplica o crema sau o lotiune astrigenta care poate sa protejeze si sa inchida porii.

3. Tipul de ten

Inainte e a achizitiona o crema impotriva cosurilor este bine sa te asiguri ca stii ce tip de ten ai. Exista produse destinate tenului gras si produse ideale pentru tenul normal si mix. De asemenea, exista si variante pentru tenul uscat, care hidrateaza si ajuta pielea. De regula, persoanele cu ten uscat nu dezvolta atat de multe cosuri ca si persoanele cu ten gras.

4. Compozitia cremei

Pentru a te asigura ca faci achizitia corecta este bine sa analizezi putin compozitia cremei si chiar sa te informezi in ceea ce priveste ficare componenta. Multe creme contin retinol, aspirina, peroxid de benzoil, acid lactic, zinc sau sulf si s-ar putea ca unele dintre aceste substante sa iti creeze probleme. Evident, tot aceste substante au un rol precis, cum ar fi hranirea pielii, asadar, informeaza-te cu atentie in ceea ce le priveste.

Un alt element care conteaza este brandul. Daca iti doresti o achizitie eficienta inca de la inceput, este bine sa optezi pentru producatori cunoscuti, cum ar fi Avene, boiderma sau Yves Rocher, deoarece au o experienta bogata in spate si iti pot oferi solutii foarte eficiente.

Top Produse 2023

Avantaje
  • indepartare puncte negre
  • indepartare acnee
  • pentru barbati si femei

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *