Cel Mai Bun Anticearcan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Aparitia cearcanelor nu tine cont de varsta sau de obiceiurile pe care le ai. De cele mai multe ori, acestea sunt cauzate de component genetica, asadar, nu pot fi tratate 100%. Totusi, pot fi ascunse si pot fi micsorate, deoarece sunt accentuate de deshidratare, de lipsa somnului si de o ingrijire necorespunzatoare a pielii. Pe piata exista mai multe solutii anticearcan, unele ce vin sub forma de tratament si altele destinate machiajului, care ascund problema. Cum alegi, insa, cel mai bun produs pentru tine, in condiiile in care exista exrem de multe modele?

Ghid de cumparare

1. Tipul anticearcanului

In principiu, poti sa optezi pentru anticearcane

  • lichide
  • cremoase
  • sub forma de stick

Zona de sub ochi fiind foarte sensibila, poate sa necesite o textura destul de fina, ce poate sa fie omogenizata cu usurinta. Este motivul pentru care foarte multe persoane apreciaza anticearcanele fluide, dar care au o texura destul de densa. Stickul este destinat persoanelor care doresc o acoperire cat mai mare.

2. Nuanta

Ai de ales intre doua variante. Cea mai comuna este aceea de a alege un anticearcan cat mai apropiat ca nuanta de tenul tau. Exista si solutii prin care poti incerca neutralizarea culorii cearcanelor. Astfel, cearcanele albastre sunt neutralizate de portocaliu, cele verzi sunt neutralizate de roz iar cele violet de galben. Rosul este neutralizat si el prin culoarea verde. De regula, produsele cu nuante atat de puternice sunt utilizate de profesionisti.

3. Tipul de piele

Conteaza extrem de mult si tipul de piele pe care il ai. Tenurile uscate solicita un anticearcan cremos, in timp ce tenurile grase sunt mult mai usor de multumit cu un anticearcan de timp stick.

4. Vremea

Alegerea anticearcanului trebuie sa tina cont si de anotimp si de vremea de afara. Daca vremea este una rece, s-ar putea sa ai nevoie de un anticearcan fluid sau putin fluid, care poate sa ofere inclusiv hidratarea. Daca vremea este calda, insa, anticearcanul de tip stick este cel mai potrivit pentru tine.

5. Producatorul

Din pacate, exista diferente destul de mari de calitate intre producatori. Este bine sa alegi producatori in care poti avea incredere si care au investit timp si bani pentru a inova si pentru a descoperi cele mai bune solutii. Chiar daca platesti ceva mai mult pe un astfel de produs, te vei bucura de o serie de avantaje atata vreme cat il alegi corect: vei elimina aspectul neplacut al cearcanelor, iti vei ingriji pielea si vei obtine inclusiv un machiaj cat mai placut.

Anticearcanul care acopera problemele trebuie sa fie insotite si de solutii medicale, care sa indeparteze definitiv cearcanele. Tocmai de aceea, o vizita la medic iti poate aduce recomandari concludente in ceea ce priveste tipul de produse pe care le poti folosi. De asemenea, atunci cand faci o comanda de anticearcan, este bine sa cauti recomandari online si review-uri ale produselor pe care ai pus ochii. Experientele altora te pot ajuta si pot elimina o serie de riscuri.

Top Produse 2023

Avantaje
  • bun pentru toate tipurile de ten
  • pret bun
Avantaje
  • contine vitaminele C, E
  • peptide ptr. reducerea ridurilor
  • pret mic

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *