Cel Mai Bun Irigator Bucal

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Cand te speli cu o periuta de dinti, fie ca o faci manual ori folosesti una electrica, tot mai raman mici resturi de alimente sau bacterii. Aici vine irigatorul dentar, denumit si aparat de dus bucal, care foloseste jeturi de apa a caror presiune curata resturile de pe si dintre dinti. Mai este numit si aparat de hidromasaj dentar.

Acest dispozitiv vine in completarea periutei de dinti si a atei dentare, deci nu inlocuieste niciuna dintre ele. Este des folosit de cei care poarta aparat dentar, pentru a se spala pe dinti, de cei care poarta proteze dentare, au gingivita, lucrari dentare complexe, dar si de cei fara asemenea probleme, doar pentru o igiena cat mai buna a dintilor si gingiilor.

Ca si o periuta de dinti electrica, acest tip de aparat include de obicei mai multe capete astfel incat sa poata fi folosit de toti membrii familiei. Daca te intrebi ce sa cumpar, ce recomandati, cum ori unde gasesc irigatoare dentare ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

cel-mai-bun-irigator-bucal

Beneficii

  • maseaza si stimuleaza gingiile
  • elimina bacteriile din locuri greu accesibile periei
  • elimina resturile de alimente ce pot ramane dupa periaj

Ghidul cumparatorului

1. Tip si dimensiuni

Aceste aparate au dimensiuni relativ mari datorita rezervorului de apa si trebuie sa aiba locul lor in baie. Daca obisnuiesti sa calatoresti ia unul portabil, de dimensiuni reduse, fara rezervor si care se conecteaza la robinetul de apa. Unele aparate se pot monta pe perete si includ suport pentru aceasta.

2. Presiunea de spalare

Principala actiune a aparatului este de a elimina apa cu presiune, de aceea e bine ca aceasta sa fie reglabila, sa poti sa o dai mai tare sau mai incet, dupa cum ai nevoie. Presiunea se masoara in impulsuri pe minut si cele mai bune irigatoare dentare au peste 1300 de impulsuri pe minut.

3. Capacitatea rezervorului de apa

Aceste aparate au atasat un rezervor unde pui apa (adesea si alte substante recomandate de medicul stomatolog) si este bine sa fie de cel putin 1000 ml pentru a nu fi nevoit sa il reincarci chiar in timpul spalarii. Exista si modele care se conecteaza la robinet, dar acelea sunt recomandate pentru cei care calatoresc, ca sa incapa in bagaje.

4. Alte caracteristici

  • numar de capete incluse: este util sa aiba 3-4 capete de culori diferite, astfel incat sa poate fi utilizat de fiecare membru al familiei
  • alimentare: exista modele care se alimenteaza la priza sau au baterii cu acumulatori. Daca e pe acumulatori, verifica autonomia si timpul de reincarcare totala.
  • zgomot: aparatele mai bune au un nivel de zgomot mai redus
  • garantie: verifica termenul de garantie oferit, exista modele cu 1 an si 2 ani

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un irigator bucal ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri, opinii, recomandari si chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • controlul presiunii pe maner
  • rezervor incapator
Dezavantaje
  • ocupa spatiu in baie

Resurse utile

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *