Tefal PF610138

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

masina-de-paine-tefal-pf610138Avantaje

  • capacitate de 1.5 kg
  • 16 programe
  • 3 culori pt. crusta
  • include 2 tavi

Dezavantaje

  • pretul este destul de mare, nu e accesibila pentru toate bugetele, dar merita un efort

Avantajele Explicate

Deseori produsele au caracteristici asemanatoare si suntem indecisi ce sa alegem, intrbandu-ne care e mai bun. In cazul Tefal Home Bread Baguette PF610138 nu este cazul sa va puneti asemenea intrebari si ajunge doar sa aveti disponibila suma de investit, pentru ca merita.

Tefal PF610138 este o masina de facut paine de capacitate mare, adica 1.5 kilograme, care va vor salva mult timp si vor permite sa gatiti pentru invitati sau un numar mare de persoane. Un numar nu mai mic de 16 programe iti stau la dispozitie pentru a face fara efort paine, baghete, aluat pentru placinta, paste si chiar gem.

Produsul include accesorii foarte utile cum sunt cana de masurat, lingura, pensula, 2 tavi pentru copt si un suport pentru acestea. Afisajul este digital, modern. Puteti programa masina sa porneasca la o anumita ora si aveti la dispozitie 3 setari pentru gradul de rumenire.

Concluzie

O masina de paine de top, un deliciu tehnologic, ideal pentru o familie mare sau pentru un cadou. Dar trebuie sa pregatiti si un buget pe masura.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *