Star-Light YOH13B – Un calorifer electric ieftin si bun

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi)
Încarc...

Avantaje

  • 13 elementi
  • 2.500 watt
  • cu termostat reglabil
  • indicator luminos
  • protectie anti-inghet

Dezavantaje

  • doar pe culoarea neagra

 

 

Avantajele explicate

Frigul afecteaza confortul nostru, de aceea, indiferent ca e toamna, iarna, primavara sau vara trebuie sa ne asiguram ca avem o temperatura ambientala de peste 18 grade Celsius. Un calorifer electric pe baza de ulei reprezinta o varianta eficienta de incalzire rapida intrucat poate atinge temperaturi mari in timp scurt si este un produs rezistent. Cu cat numarul de elementi este mai mare, cu atat poate radia mai multa caldura. 13 elementi inseamna ca este unul din cele mai mari si lungi calorifere de acest tip.

Avand mai multe trepte de putere, dvs veti putea regla nivelul de caldura dupa cum doriti, influentand astfel consumul de curent. Daca alegeti puterea maxima, intensitatea curentului va fi mai mare, deci implicit si consumul. Un produs economic inseamna, in cazult caloriferelor, ca dvs trebuie sa nu faceti risipa si sa alegeti treapta de caldura potrivita. Avand termostat, aceasta ajuta la un consum mic intrucat se va opri cand a ajuns la treapta de caldura dorita.

Star-Light YOH13B este cel mai bun calorifer electric cu ulei pentru ca are termostat reglabil pentru a ajusta puterea mare astfel incat sa platiti cat consumati. Costurile vin din pretul energiei electrice. Acest produs are, ca si siguranta, protectii la supra incalzire si anti inghet, pentru a preveni deteriorarea aparatului in anumite conditii care ar putea aparea.

Vezi pret si detalii pe eMag

Concluzie

Putem concluziona ca este un produs ieftin si bun la un raport calitate – pret excelent.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *