Cel Mai Bun Volan PC pentru Gaming

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Jocurile video fac parte din viata noastra, in special pana la varsta de 30 de ani sau chiar si dupa,  si pentru foarte multi omeni reprezinta o buna parte din viata. De ce sa nu recunoastem? Sunt atractive. Atata vreme cat nu genereaza dependenta si nu intervin cu nimic in calitatea vietii, ba chiar reusesc sa o imbunatateasca, pot sa ocupe cateva zeci de minute sau chiar cateva ore in fiecare zi.

Unul dintre cele mai apreciate domenii de gaming este, fara doar si poate, cel al jocurilor cu masini. Simulatoarele de curse aprind imaginatia soferilor si ii fac sa isi doreasca din ce in ce mai mult si de la masina proprie. Pentru a obtine totul de la un joc cu masini, cel mai important accesoriu este volanul. Un astfel de accesoriu poate sa imbunatateasca in mod considerabil experienta fiecarui joc.

Ghidul cumparatorului

1. Realismul oferit

Realismul poate sa fie destul de subiectiv. De regula, volanele pentru PC incearca sa fie cat mai apropiate de volanele masinilor de curse sau de cele ale jocurilor principale pentru care sunt dedicate. Realismul oate sa fie dat de diametrul produsului, de materialul din care este construit si de modul in care se apasa produsul. Cu cat un volan este mai realist, cu atat costul sau poate sa fie mai mare.

2. Sistemul de vibratii

Multe dintre produsele de pe piata sunt dotate cu sisteme de vibratii care imbunatatesc, la randul lor, experienta jucatorului. Un astfel de sistem este un moft, insa este un moft foarte placut care merita sa fie prezent in dotari, daca diferenta de pret nu este foarte mare.

3. Functiile / Complexitatea volanului

Produsul poate sa fie simplu si sa fie reprezentat de un volan,fara niciun alt accesoriu, sau poate sa aiba pedale si schimbator de viteze. Pentru cei care doresc sa experimenteze cu adevarat condusul, aceste accesorii sunt esentiale. Exista si oameni care nu conduc in realitate si care s-ar putea sa gaseasca pedalele si schimbatorul foarte deranjante, insa o experienta complexa si completa dispune si de aceste elemente.

4. Unghiul la care poate sa fie rotit

Este un alt criteriu care poate sa influenteze foarte mult experienta. Exista volane care se rotesc la doar 180 de grade si volane care se rotesc la 1000 de grade, permitand in felul acesta pana la 3 rotatii. Evident, cu cat numarul rotatiilor este mai mare, cu atat experienta poate sa fie mai placuta iar sansele de a te bucura de un joc realist sunt si ele mai mari.

5. Materialele din care e facut

Plasticul este, de regula, materialul principal din care este construit un astfel de volan. Totusi, exista unele produse care au si diverse insertii de metal si inglobeaza niste arguri tensionate variabil pentru o experienta cat mai placuta. Este bine sa se mizeze pe un plastic rezistent, care poate sa faca fata provocarilor pentru o perioada mai lunga de timp. De cele mai multe ori, materialele foarte fragile tind sa cedeze in timp.

Inainte de o astfel de achizitie este bine sa te asiguri ca volanul este compatibil cu PC-ul tau sau cu consola pe care obisnuiesti sa te joci.

Top Produse 2023

Avantaje
  • compatibil cu PC, Playstation 3/4
  • 3 pedale
  • sistem vibration feedback
  • indicatoare led
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *