Cel Mai Bun Trimmer pentru Barba

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Parul facial al barbatilor poate sa fie un ” accesoriu” extrem de important din punct de vedere estetic. Putini sunt cei care aleg sa il elimine de tot, majoritatea preferand sa poarte o barba cat mai ingrijita, cu o forma atractiva. Pentru a da contur barbii insa, ai nevoie de un aparat special, in conditiile in care lama nu poate sa faca o treaba foarte buna. Tocmai de aceea, trimmerul este o solutie extrem de interesanta, care te ajuta sa dai forma si sa duci la bun sfarsit elementele de detaliu ale ingrijirii tale faciale. Este perfect pentru pometi, pentru gat si pentru extremitatile podoabei faciale, insa trebuie folosit doar pentru a aranja barba, nu si pentru a o indeparta. De asemenea, trimmerul poate sa fie perfect si pentru parul din nas, urechi.

Achizitia unui trimmer nu este chiar atat de simpla precum s-ar parea. Exista o serie de detalii de care trebuie sa se tina cont, unele dintre ele foarte importante.

Ghidul cumparatorului

1. Numarul si tipul de capete active

Orice trimmer vine la pachet cu o serie de capete active care te pot ajuta sa ajustezi modul in care iti aranjezi barba. De regula, numarul mediu de capete este de 5 si includ mai multe pentru precizie si contur, de diverse marimi si unul pentru urechi si nas. Capetele trebuie sa fie realizate din materiale de buna calitate si sa se poata curata cat mai usor.

2. Pieptenii si accesoriile

In pachetul trimmerului ei gasi si mai multi piepteni. Acestia pot fi ficsi sau pot fi ajustabili. Cei ajustabili ofera, in mod evident, o flexibilitate mult mai mare. Pentru cei care obisnuiesc sa poarte barba de dimensiuni mari, ajustabilitatea trebuie sa fie una mare, pentru a putea oferi eficienta chiar si la lungimi de 15-16 m. Detaliile unor barbi normale se pot rezolva cu piepteni ficsi de 1-2 mm.

Practic, pentru a avea flexibilitate fie ai un piaptan ajustabil, cat mai bun, fie ai 3 sau 4 de diverse marimi.

3. Materialul lamei

Materialul din care este construit trimmerul trebuie sa fie de cea mai buna calitate. De regula, acesta poate sa fie plastic sau un metal cu greutate redusa. Dat fiind faptul ca produsul va sta in baie si va fi supus la umezeala, plasticul este o solutie inteligenta. Exista mici detalii care pot face diferenta intre o utilizare eficienta si una mai putin eficienta. Spre exemplu, suprafata trimmerului poate sa fie dotata cu elemente din cauciuc care sa asigure o priza mai buna.

Materialul lamelor conteaza si el foarte mult. Acestea trebuie sa fie realizate din otel inoxidabil sau dintr-un alt material invelit in titan. In felul acesta, se asigura o functionare de lunga durata pentru produs.

4. Autonomia acumulatorului

In principiu, autonomia trebuie sa fie de aproximativ 30 de minute, insa vei gasi si trimmere cu autonomie de pana la 110 minute, care dispun de o incarcare usoara. Este bine sa eviti variantele cu baterii, deoarece sunt invechite si va trebui sa fugi dupa baterii ori de cate ori aparatul nu mai functioneaza. Este adevarat ca, pentru cei care obisnuiesc sa calatoreasca cu cortul, spre exemplu, bateriile pot fi raspunsul corect.

5. Modul de curatare

Este un alt aspect important. Pentru o eficienta maxima, este bine ca aparatul sa poata fi curatat sub jet de apa (lavabil) si sa indeparteze cu succes toate firele de par.

Top Produse 2023

Avantaje
  • reglabil pe 17 trepte
  • lame din otel, rezistente in timp
  • simplu si eficient
  • autonomie 70 min
  • perie de curatat
Dezavantaje
  • nu este lavabil

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *