Cel Mai Bun Selfie Stick

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

Telefoanele mobile au camere foto si video performante, de aceea sunt folosite tot mai mult in locul aparatelor foto individuale. Cele mai populare modele de smartphones, iPhone si Samsung Galaxy, dar si HTC-urile, Sony Xperia au rezolutii excelente cand este vorba de a face fotografii.

Unul din inconvenientele de a face poza cu telefonul era acela de a nu avea un trepied, ca in cazul aparatelor foto, de aceea a aparut acest dispozitiv numit „selfie stick”. Este instrumentul ideal pentru a lua instantanee sau pentru a nu rata momente deosebite, intrucat este mult mai rapid si ergonomic decat un trepied.

Toate persoanele vor fi prezente in poza, iti poti face poze singur(a) si sa le sharuiesti imediat pe Facebook.

selfie-stick-pret

Ghidul Cumparatorului

Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune selfie stick? Care este cel mai bun selfie stick?

Compatibilitatea: prima data trebuie sa te asiguri ca dispozitivul va fi compatibil cu telefonul tau. Producatorii scriu cu ce sisteme de operare sunt compatibile, precum si modelele foarte populare de telefoane, cum ar fi iPhone si Samsung Galaxy.

Lungimea: gandeste-te ce lungime doresti. In general este bun si toate produsele au 1 metru (100 cm), dar si mai important este ca selfie stickul sa fie ajustabil, pentru a-i schimba lungimea.

Metoda de declansare poza: exista mai multe metode utilizate de aceste dispozitive, denumite si monopod:

  • declansare prin apasarea unui buton aflat pe maner
  • declansare prin apasarea unui buton de pe o telecomanda tip bluetooth

Functii: cele mai bune selfie stick au un buton pe maner pentru a face poze foarte usor, ori au inclus un dispozitiv bluetooth. De asemenea, sunt usor de tinut in mana, fiind facute din materiale usoare. Acumulatorul care serveste cu energie declansatorul de poze trebuie sa aiba o autonomie cat mai mare, de regula 500 de poze pana la urmatoare reincarcare.

Pret: sunt multe modele pe piata din Romania, iar cele mai ieftine pornesc de la 30 ron si preturile pot urca pana la 100 ron.

Garantia: ia un produs cu o garantie de minim 1 an.

Poti vedea o lista cu produse apreciate pe aceasta pagina.

Top Produse 2023

Avantaje
  • buton pe maner
  • bluetooth
  • lung pana la 105 cm
  • compatibil cu Android si iOS
  • include accesorii
Dezavantaje
  • disponibil intr-o singura culoare

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *