Cea Mai Buna Placa de Par Profesionala

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi)
Încarc...

Daca esti pretentioasa si dai atentie oricarui detaliu al coafurii tale, atunci o placa de par profesionala cu caracteristici superioare iti va da un avantaj evident si te va multumi.

Criteriile care trebuie luate in seama cand alegi o placa profesionala sunt aceleasi ca la placile obisnuite.

cea-mai-buna-placa-de-par-profesionala

Ghidul Cumparatorului

Tineti cont de aceste criterii atunci cand achizitionati.

1. Materialul placilor

Placile profesionale si, in general, cele scumpe, au un ijnvelis din materiale superioare dpdv calitativ. Ceramica este un astfel de material si este bun intrucat distribuie temperatura uniform, reducand riscul crearii unor puncte fierbinti care pot arde sau distruge firul de par. Deseori, ceramica este tratata cu ulei de argan si vitamine, pentru a da stralucire. Turmalina este un alt material superior care da un plus de stralucire firului de par si reduce mai mult efectul electrostatic.

2. Temperatura si Reglaj

O placa de calitate se poate incalzi pana la 230 de grade Celsius. O temperatura mai mare este mai buna intrucat parul se va indrepta mai repede, sau va lua forma dorita de voi. Temperatura trebuie sa fie reglabila, pentru a putea fi adaptata dupa fiecare tip de coafura pe care o doriti.

3. Timpul de Incalzire

Strans legat de performanta este si timpul de incalzire. O placa de par profesionala de calitate se incalzeste repede, adica sub 30 de secunde.

4. Caracteristici Utile

  • generatorul de ioni va ajuta la stralucirea parului si va reduce efectul electrostatic ce rezulta in urma frecarii parului de placa.
  • oprirea automata inseamna ca placa se opreste automat dupa un timp, in cazul in care nu este folosita. Aceasta este o masura de siguranta.
  • afisajul digital este de asemenea util si modern

Top Produse 2023

Avantaje
  • temperatura maxima 230 de grade
  • 5 trepte de temperatura
  • pentru par umed si uscat
  • cu ionizare
Dezavantaje
  • nu are invelis de turmalina

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *