Cele Mai Bune Genunchiere

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

Orice sport este benefic atata vreme cat este practicat in deplina siguranta. Sportul poate sa imbunatateasca starea de spirit, starea de sanatate si sa ofere energie, insa este si foarte riscant, putand provoca accidente. Tocmai de aceea, o pereche buna de genunchiere poate sa joace un rol extrem de important in viata unei persoane care face sport ori de cate ori are ocazia, indiferent ca este vorba despre fotbal, basket sau alergare. O genunchiera de buna calitate poate sa sustina genunchii si sa sporeasca gradul de siguranta.

Ghidul cumparatorului

1. Tipul genunchierei

Exista doua variante de genunchiere pentru care poti opta. Primele sunt cele de sustinere, care ajuta piciorul sa aiba mai multa flexibilitate si ajuta, de asemenea, la eliberarea tensiunii care se acumuleaza in genunchi. O geunchiera de sustinere este perfecta pentru oricine face sport, indiferent ca are sau nu are probleme cu genunchii. Practic, este o solutie prin care pot fi prevenite eventualele probleme.

Al doilea tip de genunchiera este cea ortopedica. Aceasta este perfecta pentru persoanele care au avut accidente, de-a lungul timpului sau sufera de probleme precum artrita sau ligamente slabite. Aeste genunchiere limiteaza puterea de miscare si sporesc circulatia sangelui.

Tipul genunchierei poate sa fie definit si de modelul acesteia. Astfel, putem descoperi 5 variante de astfel de produse:

  • genunchiere simple. Confectionate din neopren, acestea sunt simplu de folosit, putand fi purtate ca niste sosete. Acestea nu sunt costisitoare si pot fi achizitionate de oriunde.
  • Genunchiere cu curele. Acestea se prind cu ajutorul unor curele care ajuta la o fixare foarte buna, in asa fel incat genunchiera sa nu alunece. Pot fi ajustate cu usurinta pentru o eficienta cat mai mare.
  • Genunciere pivotate. Sunt solutii care ofera o protectie sporita, fiind estinate celor care sufera de afectiuni cu ligamentele.
  • Genunchiere de tip bratara. Se aplica direct pe zona cu probleme si se strang cu scai.
  • Genunchiere magnetice. Sunt foarte eficiente, ajutand atat la eliminarea durerii cat si la imbunatatirea circulatiei sangelui. Elementele magnetice sunt asezate pe toata suprafata genunchierei.
  • Genunchiere de aparare. Sunt folosite in sport si sunt destinate protectiei impotriva accidentelor.

2. Materialul

Materialul este foarte important si poate sa fie extrem de variat. Exista genunchiere din izopren, din spuma, gel, plastic intarit sau otel. Materialul se alege in functie de scopul pentru care este purtata genunchiera si in functie de confortul pe care il ofera. De regula, pot fi folosite si diverse combinatii, care aduc spuma si gelul impreuna cu materialele mai tari. Primele au rolul de a oferi confort pentru piele, dar si de a proteja impotriva umiditatii.

Cel mai important material care se foloseste la productia de genunchiere este, fara doar si poate, neoprenul. Acesta retine caldura si ajuta prin acest lucru la o imbunatatire a circulatiei sangelui.

3. Rezistenta

Exista genunchiere care sunt folosite doar o perioada scurta de timp si genunchiere pe care va trebui sa le folosesti foarte mult timp. Cele din urma trebuie sa fie cat se poate de rezistente si sa se poata curata cu usurinta. De regula, este bin sa fie spalate manual, deoarece nu prea rezista la temperaturi inalte. De asemenea, trebuie sa fie verificate, in asa fel incat sa existe garantia ca nu au aparut semne de degradare.

Top Produse 2023

Avantaje
  • rezistente
  • ieftine
Dezavantaje
  • nu sunt din neopren

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *