Cum Gasesc Cea Mai Buna Crema de Fata

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi)
Încarc...

Crema de fata este un produs cosmetic folosit de cele mai multe femei cel putin o data pe zi, aceasta ajutand la hidratarea pielii, mentinerea sau imbunatatirea aspectului cat mai frumos si prevenirea urmelor imbatranirii. Fiecare dintre noi ajunge sa aiba la un moment dat unul sau mai multe produse favorite, dar exista multe pareri unanime spre anumite produse care sunt de calitate superioara si ofera multiple beneficii.

cea-mai-buna-crema-de-fata

Ghidul Cumparatorului

Pentru a alege dintre cele mai bune creme de fata luati in considerare aceste aspecte.

1. Tipul de ten

Este foarte important tipul de ten pe care se aplica crema. Fiecare crema este facuta pentru un anume tip de ten, iar unele pentru mai multe tipuri. Citeste descrierea produsului pentru a vedea exact tipul de ten caruia i se potriveste. Tenul poate fi gras, uscat, sensibil, normal sau mixt (o combinatie intre gras si uscat).

Pentru ten gras este buna o crema subtire care ajuta la reducerea treptata a excesului de sebum sau grasime (daca ai si parul gras – daca aluneca atunci cand freci degetele intre ele dupe ce le-ai trecut de cateva ori prin par, este recomandat sa folosesti si un sampon pentru ten gras).

Pentru ten sensibil si uscat este mai buna o crema mai consistenta si hidratanta, care va contribui la mentinerea unei texturi fine, a unei palori placute si a unui aspect de nou.

2. Zona de utilizare

Anumite creme se pot utiliza pe toaat fata, dar altele sunt facute special pentru buze, gat sau ochi. Verifica descrierea produsului inainte.

3. De Zi sau De Noapte

Anumite creme sunt destinate special pentru a fi folosite noaptea. Te dai inainte sa mergi la culcare ,iar crema isi face treaba pe timpul noptii, hidratand pielea cu substantele minerale. In  general, cremele de noapte se folosesc dupa 28 de ani.

4. Efectul urmarit

Toate cremele sunt gandite cu un scop final. Unele sunt antirid, altele pentru hidratare, calmare, matifiere (adica da aspect neuleios), calmare, estompeaza petele, exfoliant, protectie solara si altele. Inainte sa comanzi crema, trebuie sa stii in ce scop o folosesti.

5. Ingrediente

Intocmai ca o reteta culinara, si crema de piele are in componenta anumite ingrediente, numai ca spre deosebire de bucatari, cremele de fata sunt facute in general de farmacisti si testate in laborator.

Anumite ingrediente ca acidul hialuronic, uleiul de arahide, coenzima Q-10, acidul alfalipoic, antioxidantii, contribuie la aspectul de tanarsi finetea pielii tale.

Top Produse 2023

Avantaje
  • buna pt. toate tipurile de ten
  • buna pentru a face pielea neteda si moale
Dezavantaje
  • pret peste medie

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *