Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Care E Cea Mai Buna Camera Video Sport de Actiune | Top 2023 - TopProduse

Cea Mai Buna Camera Video Sport de Actiune

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Odata cu cresterea popularitatii YouTube si a retelelor sociale, a devenit o moda sharingul de filmulete haioase ori cu performante personale. Iubitorii de sporturi extreme si, in general, de miscare in natura, au nevoie de o camera video specializata de calitate pentru a suprinde imagini frumoase. Acestea sunt denumite si camere video sport sau de actiune pentru ca filmeaza sau pozeaza cu predilectie miscarea.

O astfel de camera se poate utiliza de exemplu sub apa, la ski, ciclism, snowboard .. de regula atasata de casca pentru a nu afecta libertatea de miscare sau a il pune in pericol pe sportiv.

Ghidul cumparatorului

1. Calitatea imaginii (foto/video)

Rezolutia este cel mai important aspect la orice camera foto sau video. Cucat rezolutia este mai mare (Full HD, 4K), cu atat sunt inregistrati mai multi pixeli si, implicit, sunt surprinse formele si culorile in cel mai mic detaliu. Verifica sa si inregistreze video, nu doar sa faca poze.

2. Stabilizator de imagine

Fiind vorba de o camera de actiune, este imperativ sa aiba stabilizator de imagie performant, pentru a avea claritate si a evita imaginile tremurande, avand in vedere ca majoritatea filmarilor sportive presupun miscare, iar aici cameramanul este de obicei si sportivul.

3. Dimensiuni si prindere

O camera sport trebuie sa aiba dimensiuni mici si sa se poata prinde de casca sau alt echipament sportiv.

4. Unghiul maxim

Unghiul maxim de filmare difera de la o camera la alta si este bine sa fie cat mai mare (peste 150 de grade la produsele de calitate) pentru a surprinde si imaginea de ansamblu.

5. Baterie si Autonomie

Verifica timpul total in care poate fi utilizata pana este necesar sa reincarci bateriile. Camerele bune au cel putin 1 ora autonomie.

6. Conectivitate

Dupa ce inregistrezi sau pozezi, fisierele trebuie transferate pe laptop sau alte deviceuri. Verifica daca ai port HDMI, USB. Anumite camere permit conexiune WiFi si chiar pot transmite live imaginile pe alte dispozitive.

7. Accesorii incluse

Verifica ce accesorii sunt incluse. Pot fi utile sistem pentru trepied, adaptor selfie stick, adaptor pt. montare pe casca de alpinism, ski etc., panza de curatat si altele.

8. Alte caracteristici

 • impermeabila: verifica sa fie impermeabila, adica sa o poti folosi si pe ploaie sau alte conditii meteo
 • rezistenta sub apa: presupune sa poti folosi camera in mediul subacvatic pana la o anumita adancime, pentru a filma de exemplu pestii sau coralii in timp ce faci snorkelling
 • filmare nocturna: modul de noapte permite filmarea in conditii bune pe timp de noapte
 • functia de zoom te ajuta sa focalizezi de la distanta, de pana la 20 de ori. Zoomul optic este mai important decat zoomul digital.
 • display si difuzor pentru a vedea rapid ce si cum ai inregistrat
 • microfonul e util pentru a inregistra vocea (majoritatea produselor au)
 • materialele trebuie sa fie rezistente, de calitate intrucat se poate intampla sa aiba parte de socuri, caderi etc.
 • termenul de garantie: este bine sa fie minim 2 ani

Top Produse 2024

Avantaje
 • rezolutie full HD (dar e mai slaba decat 4K)
 • stabilizator de imagine
 • raport marca - pret
Dezavantaje
 • exista modele 4K (rezolutie mai buna) dar sunt mai scumpe

Cele mai populare marci sunt GoPro, GoXtreme, Smailo, Evolio.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *