Cel Mai Bun Aparat de Tuns Corporal

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune masini de tuns pe corp? Care este cel mai bun aparat de tuns corporal?

Societatea in care traim ne solicita o atentie mult mai mare la modul in care aratam. Cu siguranta, parul facial sau parul corporal al barbatilor reprezinta un „accesoriu” ce trebuie sa fie tinut sub control si ocazional trebuie indepartat sau aranjat. Dar in primul rand trebuie sa ne simtim bine in pielea noatra, asta vorbind la propriu. Parul din diferite zone ale corpului poate provoca transiratie, iritatii si disconfort.

Din fericire, solutiile pe care le avem la dispozitie sunt foarte variate, mult mai atractive decat clasicele lame care se foloseau deunazi. Astazi, putem opta pentru aparate eficiente, care nu prezinta riscul de piele iritata si taiata si care pot sa indeparteze parul cu usurinta, intr-un timp cat se poate de scurt.

Ghidul Cumparatorului

1. Tipul de aparat

Ai de ales intre aparate multifunctionale, pe care le poti folosi atat pentru parul de pe corp, cat si pentru podoaba capilara sau aparate destinate exclusiv pentru ingrijire corporala. De regula, aparatele pe care le poti gasi pe piata sunt multifunctionale si permit o utilizare complexa gratie numeroaselor accesorii de care dispun.

2. Numarul de capete

Capetele aparatului de tuns sunt extrem de importante deoarece pot decide eficienta produsului si a tunsului. Acestea difer foarte mult de la un producator la altul, atat prin numar cat si prin forma.

In mod normal, la aparatele de buna calitate vei gasi 4-5 capete de marimi si forme diferite, insa exista si solutii cu 7-8 capete sau variante simple, cu un sigur cap.

Este bine sa urmaresti o diversitate cat mai mare: trimmere de dimensiuni variate, solutii pentru parul din nas si urechi si capete speciale pentru zona inghinala.

3. Pieptenii

Pieptenii nu trebuie sa fie confundati cu capetele. Acestia sunt montati peste capete si au rolul de a decide lungimea firului de par. Si in cazul acestora exista o diversitate destul de mare. Ai de ales intre piepteni standard sau variante ajustabile. O varietate cat mai mare este ideala in cazul pieptenilor, mai ales daca folosesti aparatul de tuns si pentru parul din cap.

4. Calitatea materialelor

Un aparat de tuns ar trebui sa iti ofere o eficienta de lunga durata. Pentru asta, materialele trebuie sa fie de foarte buna calitate, mai ales materialele capetelor. Urmareste capete realizate din otel inoxidabil si placate cu titan sau zirconiu, care detin functia de auto ascutire.

In ceea ce priveste corpul aparatului, acesta trebuie sa fie realizat dintr-un plastic aderent sau chiar din cauciuc si sa fie impermeabil.

5. Alimentarea

Conteaza cum este alimentat aparatul de tuns pentru care optezi. Ai de ales intre aparate cu fir, care se alimenteaza direct de la reteaua electrica si aparate wireless, care se alimenteaza printr-un acumulator.

Evident, solutia cea mai buna este cea wireless, insa in cazul in care optezi pentru un astfel de aparat trebuie sa ai in vedere autonomia. Aceasta trebuie sa fie de peste 30 de minute, in asa fel incat sa iti permita sa duci la bun sfarsit o sesiune intreaga de tuns, chiar si atunci cand te hotarasti sa indepartezi parul de pe tot corpul (piept, umeri, brate etc.).

Top Produse 2023

Avantaje
  • cap pivotant pt a se mula cat mai bine pe piele
  • 5 setari lungime fir de par
Dezavantaje
  • dimensiuni destul de mari

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *