Cel Mai Bun Suport De Perete pentru Bicicleta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Bicicleta este un adevarat izvor de sanatate. Daca ai ocazia sa pedalezi, fie ca o faci prin parc sau pana la munca si inapoi, este bine sa o faci cu incredere. Partea proasta a bicicletei este faptul ca este destul de voluminoasa iar pentru cei care locuiesc la bloc si chiar la casa,acest lucru se poate transforma intr-o problema.

Este adevarat ca multi au spatii la subsol sau balcoane, insa exista si apartamente fara astel de dotari. In aceste cazuri, un suport de bicicleta pare a fi singura solutie optima. Un astfel de suport iti poate oferi un spatiu perfect pentru a-ti depozita vehiculul pe doua roti si in acelasi timp iti poate economisi spatiul.

Partea buna la suportul de bicicleta este faptul ca este destul de ieftin, asadar nu va trebui sa scoti din buzunar extrem de multi bani pentru a-l achizitiona. Partea mai putin buna este faptul ca trebuie sa te orientezi putin inainte de a face o astfel de achizitie.

Ghidul cumparatorului

1. Sistemul de prindere

Un prim element dupa care trebuie sa te uiti in momentul in care cumperi un suport pentru biciclete este sistemul de prindere. Cea mai buna optiune pe care o ai este de a prinde suportul in holdsuruburi. Este, de fapt, cam singura optiune.

Apar mai multe optiuni atunci cand decizi cum prinzi bicicleta pe suport, deoarece aceasta poate sa fie prinsa de roata sau de cadru. Prinderea de roata nu este atat de placuta din punct de vedere al eficientei, deoarece poate sa murdareasca peretii. Varianta cu prindere de cadru vine cu un alt neajuns, anume ca poate sa duca la zgarierea cadrului. Astfel, este bine sa te orientezi spre un suport cat mai protector.

2. Materialul

Pentru a achizitiona acest suport protector trebuie sa stii care sunt materialele pe care le ai la dispozitie. Otelul si aluminiul sunt cele mai populare materiale, deoarece suporta greutati destul de mari. Este bine sa fie invelite in materiale mai moi, totusi, pentru a nu exista nicio problema.

3. Numarul de biciclete ce pot sta pe suport

De regula, vei regasi suporturi care permit sustinerea unei singure biciclete. Exista si variante care permit sustinerea a doua biciclete, extrem de apreciate de catre familiile cu mai multi membri care pedaleaza. Aceste variante sunt, din pacate, ceva mai scumpe si mai rare.

4. Flexibilitate

Cei mai multi oameni care aleg sa cumpere un suport pentru biciclete il vor folosi frecvent. Exista si oameni care nu folosesc atat de des un astfel de suport, ceea ce inseamna necesitatea unei flexibilitati mai mari. Suporturile moderne se pot plia si pot ocupa, in felul acesta, mult mai putin spatiu.

5. Estetica

Dat fiind faptul ca suportul va sta pe hol sau in living, este bine sa aiba o estetica cat mai placuta. Atentie mare la finisaje, la culori si la alte mici detalii. Daca optezi pentru un suport de biciclete este bine sa il achizitionezi pe cel care se potriveste cel mai bine cu incaperea in care urmeaza sa il pui.

6. Brandul producator

Nu este tocmai un criteriu decisiv pentru achizitie, insa poate sa insemne o garantie in plus. Cauta, pentru inceput, suporturi produse de producatorul bicicletei. In felul acesta vei avea siguranta compatibilitatii.

Daca nu gasesti, incearca sa optezi pentru branduri cat mai cunoscute, care si-au conturat deja o imagine si dispun de aprecierea utilizatorilor. Este adevarat ca cel mai rau lucru pe care il poate face un astfel de suport este acela de a se rupe, insa daca se rupe, poate sa uzeze bicicleta intr-un mod iremediabil, ceea ce inseamna o cheltuiala uriasa.

Top Produse 2023

Avantaje
  • suporta pana la 3 biciclete
  • se poate depozita si cutia tip portbagaj a masinii
  • din otel
  • pret bun

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *