Cel Mai Bun Semineu Electric

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune seminee electrice? Care este cel mai bun semineu electric?

Semineul electric este un produs care incalzeste locuinta oferind in acelasi timp un design deosebit locului in care se afla. Acesta se poate folosi pentru incalzire, functionand ca o aeroterma, dar il puteti folosi doar pentru aspectul flacarii (fara incalzire) daca doriti sa dati o ambianta deosebita intr-o incapere. Le puteti controla prin telecomanda care vine in cutia produsului.

De cele mai multe ori se folosesc in case si vile, dar se pot folosi si in apartamentele spatioase.

Fata de semineul clasic pe lemne, un semineu electric se instaleaza foarte usor si este portabil, nu trebuie cos pentru fum si se controleaza prin telecomanda. Daca te intrebi ce sa cumpar, ce recomandati, cum ori unde gasesc seminee electrice ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

Ghidul Cumparatorului

Designul primeaza, dar exista si alti factori care ar trebui luati in considerare cand alegeti.

1. Design & Estetica

Acest tip de produs va da valoare camerei, mai ales prin faptul ca ocupa o suprafata mai mare decat o aeroterma sau un calorifer obisnuit. In general semineele se lipesc de perete, deci asigurati-va ca aveti loc pentru acesta. Exista seminee de colt si de perete.

Pentru casa sau vila se recomanda un design mai clasic sau foarte modern, dar cel mai important e ca semineul sa arate proportional cu dimensiunea camerei, deci nu ezitati sa luati o marime mai mare.

Pentru apartamente de bloc sunt mai bune semineele mici, cu un design mai minimalist sau modern.

Cele mai bune modele sunt gandite sa se incorporeze usor in mobila si vor crea o atmosfera placuta in camera. Flacara nu este reala, ci este proiectata realistic, cele mai bune seminee redand-o 3D. Incalzirea se face pin intermediul aerotermei.

2. Puterea si Capacitatea de incalzire

Pentru vile si camere mari se recomanda o putere mare de circa 2000W, iar pentru camere medii este buna o putere ceva mai mica, in speta 1700W. Cele mai multe produse fac fata incaperilor de pana la 110 metri cubi, asadar uitati-va la acest aspect in fisa produsului.

3. Functionalitatile incluse

Cele mai bune seminee electrice vin cu telecomanda pentru a le comanda pornirea/oprirea si activarea diverselor functii de la distanta. Au un termostyat reglabil pentru a asigura temperatura dorita tot timpul, pot avea afisaj digital, led 3D si protectie la supraincalzire (se opresc automat daca se atinge o temperatura mai mare decat cea normala).

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un semineu electric ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri, opinii, recomandari si chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • luminozitate reglabila
  • termostat si control precis
  • telecomanda
  • aeroterma incorporata
  • design compact, usor de incorporat si montat
  • silentios

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *