Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Cel Mai Bun Blender Pentru Smoothie | Top 2023 - TopProduse

Cel Mai Bun Blender Pentru Smoothie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

Smoothie este o bautura facuta din fructe amestecate (optional) cu alte ingrediente cum ar fi iaurt, gheata, apa, lapte, indulcitori naturali (miere de albine). Practic este un cocktail din fructe sau legume, amestecat mai omogen.

In general se bea dimineata, la micul dejun, si este o bautura uzuala in America de Nord, fiind preferata de ceva ani si in Europa, respectiv si in Romania.

Se prepara foarte usor si partea buna este ca ii poti schimba gustul zilnic, astfel incat sa incepi ziua cu o bautura sanatoasa, fara a te plictisi de acelasi gust. Este foarte populara in alimentatia raw vegana.

Smoothie (smoothy) se prepara cel mai rapid intr-un blender: pui ingredientele, pornesti blenderul si in 2 minute ai sucul gata. Cele mai folosite fructe si legume sunt bananele, portocalele, kiwi, telina, morcov, spanac, brocolli, nuci, caju dar si altele; fii liber sa experimentezi diverse combinatii.

blender-pentru-smoothie

Ghidul Cumparatorului

Pentru a cheltui banii pe un produs electrocasnic performant, adica cel mai bun blender care face sucuri smoothie de calitate din orice legume, tine cont de aceste criterii.

1. Puterea

Puterea blenderului este cea mai importanta intrucat de ea depinde cat de tari pot fi ingredientele ce trebuie sfaramate, cat de mult poate marunti. Ca si recomandare de blender pentru smoothie, trebuie sa aiba minim 600 W, preferabil 800W sau char mai mult daca vrei sa pui si fructe mai tari gen nuci, alune. Bineinteles, cutitul trebuie sa fie din metal (inoxul e cel mai bun).

2. Vasul

Vasul sau bolul unde sunt amestecate fructele trebuie sa fie cat mai mare, daca preparati suc pentru mai multe persoane. Deci tineti cont ca sa aiba o capacitate de minim 2 pahare, adica minim 0.5 litri. Cele mai bune blendere pentru smoothie ofera si o capacitate mai mare, respectiv de 1.5-2 litri.

Foarte important este si materialul vasului, care poate fi din plastic sau din sticla. Ambele prezinta avantajul ca se poate vedea prin ele, dar cel din sticla este mai bun intrucat nu pastreaza mirosul de la preparatele anterioara, nu se zgarie usor si se spala mai usor. Blenderele de calitate au sticla rezistenta, care se sparge foarte greu.

3. Alte Caracteristici

  • siguranta: sunt utile piciorusele anti alunecare, iar unele produse nu pornesc daca bolul nu este fixat in pozitia corecta, pentru a preveni varsarea ingredientelor si accidentele casnice.
  • zdrobirea ghetii si maruntirea sunt 2 functii foarte importante pe care trebuie sa le aiba un blender pt. smoothie, pentru a putea face o gama cat mai mare de sucuri din legume mai si tari.
  • numarul de viteze: luati un blender puternic, dar cu viteza reglabila, astfel incat sa puteti selecta o treapta mai mica la fructe firave, gen capsuni, sau cand faceti un suc pentru bebelusi, altfel va face multa spuma.
  • garantia: va recomandam sa luati un produs cu minim 2 ani garantie, eventual sa si adaugati 1-2 ani extragarantie, disponibile la preturi mici.

Top Produse 2024

Avantaje
  • lame din inox
  • bun si pentru zdrobit gheata
  • 2 recipiente
  • motor puternic
  • raport calitate-pret
Dezavantaje
  • design cam insipid

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *