Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
10 Idei Cadouri de Craciun pentru Iubit/Barbati | Top 2023 - TopProduse

Idei Cadouri de Craciun pentru Iubit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/plugins/shortcodes-ui/shortcode-maker.php on line 688

Craciunul se apropie si este o traditie sa primim, dar si sa dam cadouri. Daca pentru colegi sau persoane cu care nu avem o relatie foarte apropiata ne este mai usor, cand vine vorba de iubit, vrem si este bine sa ii daruim ceva frumos. Nu conteaza suma, ci gestul, dar daca tot facem un cadou, este bine sa ii si daruim ceva frumos, care sa ii foloseasca sau sa ii aduca zambetul pe buze, poate chiar sa il impresioneze. In orice caz, este bine sa il faci sa se simta special.

Am impartit ideile de cadou si pe buget, pentru a-ti fi mai usor sa alegi si sa decizi. Iata cele mai potrivite cadouri de Craciun pentru barbati.

Buget Redus

1. Carte de Dezvoltare Personala

carte de dezvoltare personala

Potrivita la orice varsta, o carte de dezvoltare prinde bine oricui si exista multe momente cand o va putea citi.

 


2. Un Tricou Bun

cadou-tricouUn tricou este mai usor de ales si cel mai probabil i se va potrivi marimea. Dat fiind ca este cadou, nu lua ceva foarte ieftin. Preferabil este sa iei o culoare mai vie, orange, rosu, magenta etc. Sigur il va purta, deci ii va fi si folositor.

 


3. Muzica

cadou-muzicaIarasi un cadou care ii va placea si nu vei da gres, daca ii cunosti genul muzical preferat. oricum il va asculta cel putin o data. Este bine sa ii iei un CD – va merge pe toate deviceurile.

 


Buget Mediu

1. Portofel din piele

cadou-portofelUn portofel ii va placea, dar sa fie din piele naturala. Barbatilor le plac accesoriile din materiale de calitate (curea, portofel, manusi etc.).

 


2. Pulover

cadou-puloverAcest cadou este potrivit, este destul de usor de ales daca ii stii masura. Daruieste-i ceva de calitate, deci nu te uita in primul rand la pret.

 


3. Parfum Mic, Scump si Bun

cadou-parfumTuturor ne plac parfumurile si mai ales cele de calitate. Poti lua un parfum de calitate, la pret bun, dar in cantitate mai mica. Este ideal pentru un cadou.

 


Buget XXL

Daca dispui de un buget generos, uite ce cadouri ii vor placea mai mult ca sigur, asta in caz ca nu le are.

1. Smartphone de Ultima Generatie

cadou-smartphoneBarbatilor le plac electronicele si gadgeturile. Daca va avea in posesie ultimul model de iPhone, sigur se va putea mandri cu el si va fi foarte recunoscator.

 


2. Tableta

cadou-tabletaDaca nu are tableta, este un cadou potrivit pentru iubit. Ca si in cazul telefoanelor, barbatii adora electronicele. Cu tableta poate naviga pe net sau o poate folosi la jocuri. Recomandam iPad de la Apple.

 


3. Laptop

cadou-laptopChiar daca are deja, un laptop de ultima generatie ii va placea. Sigur va merge mai bine, va include ultimele noutati in materie de hardware si software, ajutandu-l si la job.

 


Cu siguranta nu vei gresi alegand una din aceste idei. Nu numai ca ii va placea sincer, dar ii si va folosi, amintindu-si de tine de fiecare data cand il foloseste. Aceste cadouri de Mos Craciun se pot lua pentru iubit, dar si pt barbati in general.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *