TV LED Ieftine

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Televizoarele LED sunt o tehnologie noua care a inlocuit LCD-urile, oferind calitate foarte buna la preturi rezonabile. Dar gama de TV-uri LED (Light-emitting diode) poate porni de la preturi foarte mici, adica 100 eur pentru diagonale mici si poate ajunge pana 1.800 eur pentru televizoarele mai mari si cu mai multe functii.
tv-led-ieftine

> Vezi o lista cu televizoare ieftine pe Emag

TV Led diagonala mica
Cel mai ieftin LED TV este Horizon 19HL610H (emag.ro), care are o diagonala de 48 cm, ceea ce ar fi un sub diagonala obisniuta de 54 cm (televizoarele de dormitor au in general 51 sau 54 cm intrucat in general dormitoarele au suprafete mai mici si nu este recomandati sa puneti TV-uri cu diagonala foarte mare pentru a nu va obosi ochii).

Un alt tv led ieftin si bun, cu diagonala de 58 cm, este Blaupunkt 23W207 cu o diagonala mai mare, de 58 cm, ceea ce reprezinta mai mult decat suficient pentru orice camera obisnuita de apartament.Are intrare USB si 2 porturi HDMI pentru a putea vedea filme sau poze de pe stick sau laptop. Are o greutate de numai 3.4 kg si functia de parent control pentru a impiedica utilizarea accidentala a unor programe de catre copii.

Gasiti marci de renume la diagonale mici, si cu preturi bune, cum ar fi Philips, Samsung, Sharp.
> Click aici pentru detalii pe emag.ro

Diaginala 80-81 cm
Trecand la o diagonala mai mare, respectiv 81 cm, se remarca un tv led de 32 inch (81 cm) ieftin in modelul Horizon 32HL730H.  La o diagonala de 81cm, acesta poate fi pus in camere medii si mari, gen sufragerii. Are intrare USB si player multimedia, intrari HDMI si scar, o rezolutie de 1366×768 px. Dar gasiti si marci de renume ca Samsung, Philips, Toshiba.
> Vezi detalii si pret pe Emag

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *