Televizor LG 50LF652V

voturi
Loading...

Uriasul LG 50LF652V este construit pentru cei care iubesc filmele , videoclipurile si imaginile de buna calitate. Pentru a te bucura din plin de el, ai nevoie de o camera mare, in care sa iti poti strange prietenii la un film bun. Ceea ce este cert, este ca te va atrage inca de la prima privire.

Primul lucru pe care il vei observa la acest televizor este aspectul minimalist si foarte placut. Ramele subtiri, suportul simplu si elegant si finisajele deosebit de elegante il recomanda in orice loc. Nu este un televizor gros, putand sa faca fata fara probleme unui spatiu pe perete si nu este greu, putand fi mutat atunci cand este nevoie de asta.

Este adevarat, pretul este peste medie, insa daca tinem cont de faptul ca un iPhone performant depaseste pretul de 3000 de lei, parca o astfel de suma nu pare chiar atat de mare pentru un televizor. Daca luam in calcul faptul ca este 3D si ca ofera imagini full HD, chiar nu este mare.

Televizor Smart 3D LG 50LF652V
Vezi oferta de pret valabila astazi, 26 octombrie 2016

lg-50lf652v

Specificatii

Nici nu trebuie sa vezi acest televizor pentru a-ti da seama ca este de o calitate foarte buna. Specificatiile sunt suficiente iar faptul ca sunt specificatii pentru un brand de renume, precum LG, iti ofera garantia ca sunt reale.

  • Utilizare facila. Telecomanda este una inteligenta, permitand o utilizare facila pentru acest televizor.
  • Imagini impresionante. Diagonala de 126 de centimetri, rezolutia full HD si posibilitatea de urmarire a filmelor 3D pot sa impresioneze. Alaturi de ele, sunetul contribuie cu succes la impresia oferita.
  • Smart TV usor de folosit. Functii precum Magic Remote Ready sau Full Web Browser, transforma LG 50LF652V intr-un televizor foarte usor de folosit si pentru a naviga pe internet.

Daca stai pe ganduri, atunci cand vrei sa iti cumperi acest televizor, gandeste-te la ce ti-ar putea oferi in plus un alt televizor. Daca raspunsul este „ nimic”, atunci acesta este perfect pentru tine.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro