Televizor LED Smart Samsung 43J5500

(1 voturi)
Loading...

Tu ce iti doresti de la un televizor? Cu siguranta vei spune elementele clasice : sa fie mare, sa aiba o imagine de buna calitate, sa arate bine in locul in care il pun si sa fie smart. Daca se poate, este ideal sa nu coste mult.

Cei de la Samsung iti respecta dorintele, aducandu-ti in fata Samsung 43J5500. Televizorul smart de 109 cm in diagonala, iese in fata cu cateva elemente care il recomanda pentru orice living:

Televizor LED Smart Samsung 43J5500
Vezi oferta de pret valabila astazi, 21 octombrie 2016

samsung-43j5500

  • Design modern si aspect slim. Are rame subtiri, este foarte subtire, in asa fel incat sa poata fi pus pe perete si deopotriva, sa isi gaseasca locul pe o masuta de televizor si este construit din materiale de buna calitate.
  • Dispune de o multime de functii si aplicatii smart. Poti descarca o multime de aplicatii deosebite, poti vorbi pe skype, fara sa ai nevoie de nicio instalare de programe, te poti bucura de televiziune si de filmulete pe youtube, de asemenea, fara nicio problema.
  • Este performant. Are un procesor Quad Core care permite aproape orice activitate, fara lag si fara stres.
  • Ofera imagine si sunet clare si placute. Incepem cu imaginea, care vine pe un ecran de 109 de centimetri in diagonala, la o rezolutie de 1920 x 1080. Vei putea vedea fiecare detaliu care apare in filmul preferat si vei putea intra in actiunea jocurilor, fara niciun fel de retinere. Imaginea dispune de cateva caracteristici superioare de imagine si este dotata cu culori vii si puternice. Cand ajungem la sunet, ne intampina doua boxe RMS extrem de puternice. Cei 20 W RMS de pe fiecare boxa pot sa scoata vecinii din case ( nu este recomandat totusi). Sunetul nu este doar puternic, ci si foarte clar, iar acest lucru este datorat caracteristicilor superioare.
Televizor LED Smart Samsung 43J5500
Vezi oferta de pret valabila astazi, 21 octombrie 2016

Per total, Samsung 43J5500 este un televizor cu care te vei putea mandri. Face parte dintr-o clasa superioara si reuseste sa multumeasca orice client, chiar si pe aceia ceva mai pretentiosi.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro