Televizor LG 42LF652V (LED Smart 3D)

voturi
Loading...

Televizorul smart 3D 42LF652V de la LG este un televizor elegant, aparut recent, care reuseste sa acopere o multime de necesitati ale omului modern: imagine 3D, dimensiuni generoase, claritate si sunet placut. Standardele sunt ridicate insa, asadar, trebuie sa impresioneze. Din fericire, o face, oferind functii performante si usor de folosit. Experienta TV este imbunatatita foarte mult fata de experienta oferita de alte televizoare, datorita webOS TV, tehnologie care te va uimi, iar specificatiile sunt  superioare, pentru pretul pe care il vei plati pentru acest aparat TV.

lg-42lf652v

Televizor LED Smart 3D LG 42LF652V
Vezi oferta de pret valabila astazi, 28 octombrie 2016

Care sunt specificatiile cu care iese in evidenta?

  • Instalarea se face foarte usor. Nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste instalarea televizorului. Bean Bird este o aplicatie care te ghideaza in asa fel incat sa te poti bucura de televizorul tau in cel mai scurt timp, fara stres.
  • Launcher intuitiv. Launcherul este si el usor de folosit si foarte intuitiv. Chiar si un copil mic il poate folosi fara niciun fel de problema. Asta nu inseamna totusi ca trebuie sa iti lasi copilul la televizor o perioada foarte lunga de timp.
  • Soft prietenos cu alte dispozitive. Poti conecta aproape orice alt dispozitiv la acest televizor, incepand cu cele mai complexe, cum ar fi un telefon sau o tableta si terminand cu stickurile de memorie. De fiecare data vei vedea un popup pe ecran, care te va indruma in asa fel incat sa te bucuri de o conectivitate rapida si eficienta.
  • Telecomanda magic remote. Atunci cand ai un televizor nou, modul in care il controlezi este foarte important. Magic Remote este cu adevarat o telecomanda magica, oferindu-ti un control total asupra tuturor surselor de divertisment, de la filmulete youtube, pana la programe TV sau poze.

Fara sa fie urias, televizorul este perfect pentru orice living in care pretentiile se ridica doar atunci cand vine vorba despre calitate. Este un televizor de inalta calitate si cu siguranta te va incanta prezenta lui in propria casa.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro