Star-Light YOH11

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

star-light-yoh11Avantaje

  • pretul de achizitie este foarte bun, acest produs incadrandu-se in gama ieftina
  • are putere mare, adica 2.500W
  • 3 niveluri de putere prin termostat reglabil
  • 11 elementi de incalzire
  • indicator luminos

Dezavantaje

Pentru camere cu 2 sau mai multi pereti in exterior, 11 elementi poate fi insuficient pe timp de ger.

Avantajele Explicate

Star-Light YOH11 este un calorifer electric bun care functioneaza pe baza de ulei care nu trebuie completat ori inlocuit. Uleiul este foarte folosit in componenta caloriferelor electrice intrucat are proprietati termice bune (se incalzeste destul de repede) si nu trebuie inlocuit.

Treptele diferite de putere va permit sa setati puterea de incalzire dorita, iar caloriferul are in componenta si un termostat care are grija sa porneasca/opreasca regulat, pentru a mentine o temperatura cat mai apropiata de valoarea dorita.

Click aici pentru mai multe detalii pe eMAG.ro!

Produsul include roti rezistente pentru a-l putea muta usor dintr-un colt al camerei in altul. Un indicator luminos va arata daca aparatul este oprit sau daca „baga curent” pentru a incalzi uleiul.

Concluzii

Indispensabil pentru lunile cu temperaturi scazute, mai ales octombrie si martie, cand poate nu se merita sa porniti centrala sau nu e rentabil sa dai drumul la alt tip de caldura, caloriferele electrice pe baza de ulei cum este Star-Light YOH11 va ajuta sa incaziti si sa reglati temperatura ambianta cu un pret de achizitie mic si o garantie generoasa.

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *