Televizor Smart LED Sony 48W705C

voturi
Loading...

Esti un utilizator pretentios atunci cand vine vorba despre tehnologie? Atunci te provocam sa ii gasesti un defect televizorului LED Sony 48W705C. Misiunea va putea fi destul de dificila, in conditiile in care televizorul are tot ce ti-ai putea dori:

  • Marime. Are o diagonala de 121 de centimetri, care il transforma cu usurinta intr-un adevarat cinematograf la tine acasa.
  • Eleganta. Ramele sunt subtiri si foarte elegante, realizate din materiale rezistente, care sporesc foarte mult calitatea imaginii.
  • Claritate in imagini. Rezolutie de 1920 x 1080 si caracteristici superioare, precum X-Reality PRO, dar si culori impresionante, insotite de un unghi de vizualizare de 178 / 178, care iti permite sa te uiti la televizor din aproape orice unghi.
Televizor Smart LED Sony 48W705C
Vezi oferta de pret valabila astazi, 21 octombrie 2016

sony-48w705c

  • Claritate in sunet. Produsul este echipat cu doua boxe a cate 10 W RMS fiecare. Acest lucru inseamna putere si inseamna claritate, mai ales daca tinem cont si de faptul ca dispune de caracteristici precum Clear Phase Speaker sau S-Master.
  • Conectivitate. Achizitionand acest televizor vei putea sa iti grupezi toate dispozitivele in acelasi loc. Poti folosi Sony 48W705C ca fiind piesa centrala, la care se adauga telefoane, laptopuri, tablete sau chiar stickuri de memorie. Vei descoperi 2 porturi USB, intrari Scart , component si compozite si nu mai putin de 4 porturi HDMI.
  • Consum redus de energie. Chiar daca este un televizor mare, consumul de energie nu depaseste 46 W. Acest lucru inseamna ca vei proteja natura in timp ce te bucuri de un continut perfect.

Cu acest TV poti sa inregistrezi emisiunile preferate prin USB HDD Rec, poti sa obtii imagini cursive si poti naviga pe internet, ori de cate ori simti nevoia sa faci asta.

Nu il putem declara cel mai bun televizor de pe piata, in conditiile in care sunt multe care concureaza pentru acest titlu, insa este , fara doar si poate, unul dintre cele mai bune, ceea ce inseamna mult.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro