Smart LED LG 49LF630V – Mare, Modern si la Pret Accesibil

voturi
Loading...

Traim intr-o perioada in care marimea ecranului este decisiva pentru experienta pe care o avem cu un dispozitiv. Telefoane cu ecran mare, televizoare cu ecran mare sau tablete cu ecran mare, toate ne incanta mult mai mult decat ar face-o cele cu ecran mic. Este normal, in conditiile in care un ecran mare poate sa sporeasca din experienta trainta in timpul unui film sau in timpul unui joc.

Cel mai mare ecran il poti gasi la un televizor iar cei de la LG, prin LG 49LF630V au incercat sa aduca un ecran generos.

Vei putea sa te joci cele mai interesante jocuri, vei putea sa urmaresti o intreaga colectie de poze la o rezolutie mare si te vei putea bucura de filmulete youtube pe un suport urias, care sa iti permita sa vezi fiecare detaliu.

Televizor Smart LED LG 49LF630V
Vezi oferta de pret valabila astazi, 24 octombrie 2016

lg-49lf630v

Caracteristici

Este un televizor mare, peste medie. Are o diagonala de 123 de centimetri. Nu este cel mai mare televizor de pe piata , insa cu siguranta iti va umple livingul, oricat de spatios ar fi acesta.

Daca marimea te atrage, celelalte specificatii te vor convinge. Vei descoperi in LG 49LF630V un televizor creat special pentru folosirea facila, cu Bean Bird, un ghid care te ajuta prin procesul de instalare, cu un Launcher foarte intuibil si usor de folosit si cu O multime de porturi care permit conectarea altor dispozitive la telefon.

In ceea ce priveste imaginea, aceasta respecta standardele impuse de marimea ecranului. Rezolutia este Full HD, de 1920 x 1080, sunetul este foarte bun, ajungand la o putere de 10 W pentru fiecare boxa si asigurand claritate iar culorile sunt puternice si clare.

Daca vei cauta partin negative la acest televizor, sunt sanse foarte mari sa nu gasesti, asadar, atunci cand esti in cautarea unei noi surse de divertisment, incearca sa il iei in calcul.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro