Samsung 32J5200 – Un TV Modern si Accesibil

voturi
Loading...
Samsung 32j5200 este un televizor aparent simplu, care vine insa echipat cu cateva functii deosebite. Desi dimensiunile sale nu depasesc 80 de centimetri in diagonala, acest lucru nu te va impiedica sa vezi filme, sa te joci sau sa vezi boze la o calitate superioara.

Este adevarat, un mare plus al acestui televizor este faptul ca este produs de sud coreenii de la Samsung, plus insotit de un pret decent. Chiar si fara sa ii cunosti numele insa, ar fi foarte tentant sa scoti banutii din buzunar si sa il cumperi, din mai multe motive.

Aspect

Aspectul este unul foarte placut. Minimalist, cu rame subtiri si negre si cu finisaje elegante, se potriveste de minune in orice ambient. Poate sa fie partea centrala a unui living de dimensiuni reduse sau poate sa completeze fara nicio problema un living urias.

Televizor LED Smart Samsung 32J5200
Vezi oferta de pret valabila astazi, 25 octombrie 2016

samsung-32j5200

Specificatii

Sunt multe lucruri care atrag la tabelul de specificatii ale televizorului. Evident, pentru cei care nu il doresc pe post de bibelou, este foarte important modul in care afiseaza imaginile. O face foarte bine, prin imagini full hd, de pana la 1920 x 1080 de pixeli. Sunetul completeaza cu succes o imagine de buna calitate, prin doua boxe puternice,de cate 10 W RMS fiecare, insotite de caracteristici superioare care sporesc claritatea. Daca alegi filmul potrivit, cu siguranta iti vei transforma orice seara intr-una deosebita.

Fiind un televizor al prezentului, nu este de mirare faptul ca este smart, asadar, vei putea naviga prin intermediul sau peste tot pe internet si te vei putea bucura de flexibilitate.

Samsung 32j5200 dispune de o multime de aplicatii, ofera garantia Samsung si este foarte prietenos cu alte dispozitive, fiind echipat cu o multime de conectori si porturi cum ar fi HDMI, Scart, USB.

Per total, este un televizor care merita atentia si care face tot ceea ce ar trebui sa faca un televizor din gama lui, fara sa genereze eforturi substantiale.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro