Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/r51177vega/topproduse.ro/blog/wp-content/themes/schema/options/php-po/php-po.php on line 187
Samsung 32J5100 - Pret, Pareri, Review | Top 2023 - TopProduse

Televizor Samsung 32J5100 – Diagonala Medie la Pret Excelent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

Exista cateva branduri in care poti sa ai deplina incredere atunci cand esti in cautarea unui televizor, iar Samsung este, fara doar si poate, unul dintre ele. De fapt, sud coreenii au reusit sa isi contureze succesul in aproape orice domeniu care implica electronice si electrocasnice. Nu este de mirare, asadar, faptul ca Samsung 32J5100 este un televizor de succes, in ciuda faptului ca pretul sau nu este tocmai cel mai mic din gama din care face parte. Daca ai noroc, poti gasi diverse oferte, totusi si il poti achizitiona fara sa scoti multi bani din buzunar.

Lasam la o parte partea financiara insa, si ne orientam spre aspect si specificatii. Pana la urma, nu un pret mic ar trebui sa ne convinga sa cumparam, ci modul in care se prezinta un produs.

samsung-32j5100

>> Vezi pret si detalii pe eMag

Acesta este un televizor care atrage inca de la prima vedere. Aspectul este unul clasic ( cel putin daca ne raportam la ultimii 4-5 ani ), insa cu toate astea atrage prin finisajele de buna calitate. Ramele sunt subtiri, suportul pentru masuta de televizor este foarte placut din punct de vedere estetic iar dimensiunile sunt perfecte.

Ecranul de 80 de centimetri este suficient de mare pentru a fi potrivit in orice camera, indiferent de marime si pentru a oferi totusi o experienta superioara de vizionare.

Caracteristici

In ceea ce priveste specificatiile, Samsung 32J5100 este echipat bine. Imagine, sunet, conectivitate superioara si consum redus de energie, toate sunt prezente. Poti sa vezi filme la o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli, poti asculta muzica cu putere de pana la 20 W RMS si poti utiliza direct continutul de pe un stick de memorie, conectat la portul USB din dotare.

Da! Este un televizor care aparent este cat se poate de comun iar faptul ca nu este smart, poate sa nu fie atat de atragator, insa daca il analizezi in detaliu, descoperi ca este cam tot ceea ce ti-ar trebui in materie de imagine.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *