Televizor Samsung 32J4100 – Diagonala medie la un pret accesibil

voturi
Loading...

Poate ca nu iti doresti un televizor care sa iti ocupe tot peretele si poate ca nu iti doresti un televizor smart. Simpla vizionare a unui film sau a unei emisiun tv ar putea sa fie suficiente pentru tine. Cu toate astea, vrei calitate, asadar, trebuie sa te orientezi spre un televizor care poate face asta.

Din fericire, Samsung 32J4100 este un televizor care poate. Nu este cel mai mare televizor, avand doar 80 de centimetri in diagonala si cu siguranta nu este nici cel mai dotat, existand o multime de alte astfel de dispozitive care sunt ultra inteligente si care dispun de functii deosebite.

samsung-32j4100

Televizor LED Samsung 32J4100
Vezi oferta de pret valabila astazi, 27 octombrie 2016

Ceea ce este Samsung 32J4100, insa, este un televizor care isi face treaba. Are un aspect clasic, dar totusi foarte placut si este echipat cu urmatoarele functii si tehnologii.

  • Are o rezolutie HD, care iti permite urmarirea fiecarui detaliu. Cei 1366 x 768 de pixeli sunt suficienti pentru a avea o imagine foarte buna asupra fiecarui lucru care ruleaza pe acest televizor.
  • Are un sunet foarte bun. Sunetul  este punctul sau forte. Cei de la Samsung l-au echipat cu doua boxe RMS, care ajung la o putere de 20 W. Pe langa putere, sunetul este si foarte clar iar acest lucru este rezultatul unor caracteristici superioare, cum ar fi Dolby Digital plus.
  • Este un mediu perfect pentru conectare. Iti poti conecta telefonul la acest televizor, iti poti conecta laptopul si poti chiar sa te bucuri de filme direct de pe stickul de memorie. Vei descoperi 1 port USB, 2 porturi HDMI si mai multe porturi component sau scart.

Este un LED TV cu un raport calitate/pret excelent.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro