Televizor Smart LED LG 43LF630V – Calitate la Pret Bun

voturi
Loading...

Un televizor smart, care sa aiba o dimensiune perfecta pentru filme si care sa iti permita sa te bucuri de tehnologia moderna, este indispensabil in orice living. Acesta ar putea sa fie chiar 43LF630V , un dispozitiv marca LG, care a aparut recent si care poate sa joace un rol foarte important in casa ta.

In ciuda pretului destul de mic,  este un produs foarte apreciat din punct de vedere al calitatii (nota sa este de 4.5 din 5) , care este echipat cu o multime de functii interesante.

Acest produs are o diagonala de 108 centimetri, ceea ce il face perfect pentru filme si poze si are un aspect futurist, modern si care inspira calitate. Este destul de usor, putand fi mutat cu usurinta dintr-o parte in alta ( nu ca ai avea nevoie sa il muti, dar este bine de stiut ), este subtire si permite montarea atat pe perete, cat si pe un suport.

Televizor Smart LED LG 43LF630V
Vezi oferta de pret valabila astazi, 28 octombrie 2016

lg-43lf630v

Specificatii Care Atrag

In ceea ce priveste specificatiile, LG 43LF630V  este un televizor modern, foarte bine echipat. Cei de la LG se lauda cu un sunet de calitate, o rezolutie bogata si cateva astfel de elemente, prezente pe majoritatea televizoarelor. Ceea ce atrage atentia insa, este launcherul usor de folosit, instalarea facila, gandita intr-un mod amuzant si placut si posibilitatea de a accesa continutul de pe orice device, direct de pe televizor, fara prea multe eforturi.

Daca esti interesat de cifre, rezolutia de 1920 x 1080, sunetul cu putere de 10 W pentru fiecare dintre cele doua boxe sau cele 3 intrari USB si cele 3 porturi HDMI ar putea sa te convinga de faptul ca acesta este un televizor care merita, fara doar si poate, atentia.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro