Smart LED LG 42LF580V

voturi
Loading...
Pentru a urmari filme si imagini la o calitate foarte buna, nu ai nevoie nici de cel mai mare televizor, nici de cel mai scump. LG 42LF580V ar putea sa fie suficient, deoarece acopera exact strictul necesar. Este Full HD, are o dimensiune perfecta, de 106 centimetri in diagonala, este apreciat de clientii care il folosesc deja si este echipat cu cateva functii si tehnologii deosebite.

Persoanele atehnice, care iubesc aranjamentele si culorile, vor fi atrase pentru prima data de aspectul metalic, foarte futurist. Rama ecranului este foarte subtire, aproape insesizabila iar grosimea intregului televizor este si ea neglijabila. Vei putea sa il pui atat pe un perete, pentru a juca rolul unui tablou care te duce in alte lumi, cat si pe o masuta de televizor.

lg-42lf580v

Televizor Smart LED LG 42LF580V
Vezi oferta de pret valabila astazi, 25 octombrie 2016

Functii

Aspectul este important, insa nu este esential. Ceea ce conteaza cu adevarat este modul in care a fost echipat LG 42LF580V. Din fericire, a fost echipat bine. Analizand specificatiile, vei descoperi urmatoarele lucruri:

  • Este un televizor construit pentru a economisi energia electrica, functionand in functie de ceea ce ruleaza pe televizor si de luminozitatea din jur.
  • Ofera foarte multe posibilitati de conectare. Nu exista granite intre ecranul televizorului si ecranele laptopului sau ale tabletei.
  • Numeroase facilitati oferite de LG. LG Cloud , unde iti poti stoca cele mai importante informatii sau Content share, o aplicatie care iti permite punerea in comun a continutului, reusesc sa convinga orice utilizator de modul in care acest televizor functioneaza.

Concluzii

Chiar daca am incercat sa gasim parti negative ale acestui televizor, ele intarzie sa apara. Nu este scump, este produs de LG si este echipat bine, asadar, urmatorul pas pentru tine ar putea sa fie cosul de cumparaturi virtual.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro