Televizor Smart LG 32LF630V

(1 voturi)
Loading...

Tu ce iti doresti de la un televizor? Daca marimea nu este unul dintre criteriile pe care le iei in considerare atunci cand alegi un astfel de dispozitiv, atunci s-ar putea ca LG 32LF630V sa fie extrem de atractiv. Nu are o diagonala mica, ci medie, fiind foarte bun pentru sufragerie. Nu il recomandam pentru dormitoare intrucat este prea mare aceasta diagonala. Este un televizor care vine echipat cu absolut tot ceea ce ai putea sa iti doresti de la el in aceasta perioada. Este smart, are o tehnologie full HD, ofera imagini colorate si placute, este echipat cu tehnologii bine gandite si mai ales, este ieftin.

Aspectul. Oriunde vei dori sa il pui, LG32LF630V se va incadra fara prea mari probleme. Are un aspect minimalist, cu margini metalice si reuseste sa isi faca loc intr-un living mic si aglomerat sau sa imbogateasca cu succes un living mare si gol. Materialele din care este realizat sunt de buna calitate si rezistente, asadar, s-ar putea sa folosesti acest televizor foarte mult timp.

Televizor Smart LG 32LF630V
Vezi oferta de pret valabila astazi, 26 octombrie 2016

32lf630v

Care sunt specificatiile cu care incanta?

Incepem cu cele standard. Te vei bucura de imagini deosebit de placute datorita rezolutiei de 1920 x 1080, care ofera claritate, ajutata fiind de caracteristicile superioare, cum ar fi Triple XD Engine sau  Active Noise Reduction.

In ceea ce priveste sunetul, cele 2 boxe de cate 5 W RMS fiecare sunt suficiente pentru a-ti starni interesul si pentru a-ti oferi senzatii deosebite in timpul filmelor.

Conectivitatea este un punct forte, LG32LF630V fiind dotat cu Wifi, 3 porturi USB si 3 porturi HDMI.

Continuam cu elementele inedite si amintim prezenta unei instalari foarte placute, datorata programului BeanBird, a unui launcher usor de folosit si foarte eficient si a LG content Store, un magazin virtual de unde poti achizitiona filme, muzica, continut 3D si multe alte lucruri care sa iti ocupe timpul intr-un mod placut.

Insistam pe faptul ca acest produs nu este unul scump si il recomandam pentru toti cei care isi doresc esente tari in sticlute nu chiar atat de mari.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro