Televizor LED LG, 80 cm, 32LF561V, Full HD

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars voturi
Încarc...

LG 32LF561V este recomandat de mai multe specificatii si detalii, printre care, numele producatorului, diagonala medie, potrivita pentru sufragerii si pretul accesibil. Este, fara doar si poate, un televizor care arata bine si care se poate incadra de minune in orice camera, chiar si atunci cand este vorba despre un living.

Este adevarat ca nu este foarte mare, avand o diagonala de doar 80 de centimetri, insa daca iti doresti o experienta corecta cu un televizor, nu ai nevoie neaparat de marime, ci mai degraba de imagine de calitate foarte buna, lucru la care acest produs sta bine.

Cu siguranta , LG 32LF561V arata bine, lucru pe care nu il poate contesta nimeni. Conturul metalic da un plus de futurism oricarei case si imbunatateste mult din punct de vedere estetic. Este usor ( doar 6.2 kg) , subtire si poate fi pus oriunde. Poate ca faptul ca este de doar 80 de centimetri este totusi un plus, deoarece ii ofera flexibilitate.

Top Produse 2023

Avantaje
  • diagonala 80 cm
  • full HD
  • sunet Dolby Digital
Dezavantaje
  • nu se conecteaza la internet

Specificatii

Desi nu este smart tv, acest produs nu duce lipsa de specificatii interesante. Are o rezolutie mare, de 1920 x 1080, un sunet de buna calitate, la care iese in evidenta caracteristica Dolby Digital, insotita de cea surround, dar si o multime de conectori, care iti permit sa il conectezi la o multime de dispozitive. Astfel, chiar daca nu ai un smart tv, asta nu inseamna ca nu poti naviga pe internet cu el sau ca nu poti urmari filme direct online. Evident, acest lucru necesita si un alt dispozitiv, insa ai in casa un calculator sau un laptop.

Cu un consum redus de energie, un aspect minimalist si o calitate a imaginii foarte buna, LG 32LF561V este foarte atractiv pentru cei care isi doresc de la un televizor un singur lucru : functie de televizor.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *