Cel Mai Bun Ventilator de Camera Ieftin si Silentios

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Atunci cand bugetul pentru un aparat de aer conditionat nu exista, insa caldura este una insuportabila, o solutie foarte buna poate sa fie un ventilator de camera. Oferta este una foarte bogata, brandurile se lupta pentru suprematie, asadar sunt sanse destul de mari sa dai peste un ventilator ieftin, silentios si rezistent.

Ghidul cumparatorului

Pana sa faci achizitia insa, este bine sa tii cont de o serie de criterii.

1. Tipul

Ai de ales intre ventilatoare cu picior, ventilatoare mici, de birou sau ventilatoare turn.

Primele sunt cele mai intalnite solutii, au elice mari si se dovedesc a fi extrem de eficiente pentru spatiile de dimensiuni reduse.

Ventilatorul de birou este o solutie care se bazeaza pe portabilitate, insa este eficienta doar intr-o anumita zona a incaperii iar ventilatoarele turn sunt echivalentul ventilatorului vertical, insa au un flux de aer multi directional. Pentur institutiile publice, de regula, se opteaza si pentru ventilatoare de tavan.

2. Functionalitati

Chiar daca vorbim despre un simplu ventilator de camera, acesta poate sa fie dotat cu o serie de functii. Reglajul de viteza, posibilitatea de a dispersa aer in mai multe directii sau dotarea cu un termostat, toate se dovedesc a fi extrem de utile.

Exista chiar si produse care beneficiaza de telecomanda, pentru un control foarte bun al micilor detalii.

3. Puterea

In functie de marimea incaperii pe care o vrei racita exista mai multe valori de putere pentru care poti sa optezi. Puterea este masurata in Watti si se decide in functie de spatiul pe care il vrei racit.

4. Producatorul

Are o importanta destul de mare si numele care isi pune amprenta asupra ventilatorului. Acesta decide calitatea functiilor pe care le are acest produs, calitatea materialelor si aspectul. De asemenea, tot producatorul decide pretul, existand producatori focusati pe un echilibru foarte bun intre dotari si costuri si producatori care acorda o atentie mai mare dotarilor de foarte buna calitate, oferind insa un pret ceva mai mare.

5. Elementele de protectie

Ventilatorul este un produs ce poate deveni destul de periculos, mai ales daca in incaperea in care este folosit sunt copii. Este bine, asadar, sa te asiguri ca dispune de cat mai multe elemente de protectie, care sa nu le permita celor mici sa isi bage degetele in zona elicelor sau care sa opreasca functionarea in cazul unui dezechilibru.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online ventilatoare ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • 2 trepte de viteza
  • design
  • pret

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *