Cel Mai Bun Televizor LED

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Tehnologia LED este cea mai comuna tehnologie folosita pentru constructia televizoarelor moderne si este, cu siguranta, cea pe care trebuie sa o iei in considerare atunci cand achizitionezi un televizor. LED vine de la Light Emitting Diode si se refera la modul de iluminare al ecranului. Practic, acesta este luminat printr-o multime de LED-uri si se bucura de foarte multe avantaje datorita acestora:

  • contrast mai bun
  • claritate pentru imagini
  • consum redus de energie
  • televizorul este mai ingust

Cel mai bun televizor LED nu se bazeaza doar pe aceasta tehnologie, ci trebuie sa inglobeze mai multe functii si elemente.

Ghidul cumparatorului

1. Marime ecran

Diagonala are o importanta majora si trebuie sa fie aleasa in functie de marimea camerei si evident, de experientele pe care vrei sa le traiesti. Din fericire, ai de ales intre televizoare standard, cu diagonala de 80 de centimetri si televizoare uriase, cu diagonala de peste 150 de centimetri. Un televizor cu un ecran foarte mare iti poate oferi o experienta asemanatoare celei cinematografice, mai ales daca ai si un sistem de sunet foarte bun.

2. Rezolutie

Pentru a completa calitatea unui televizor trebuie sa tii cont si de rezolutia pe care o are acesta. Cea mai performanta rezolutie este UltraHD sau 4K, insa nu este neaparata nevoie sa optezi pentru ea, mai ales daca nu alegi un televizor cu o diagonala uriasa. Full HD poate sa fie o rezolutie mai mult decat acceptabila.

3. Functia Smart

Din ce in ce mai apreciata, functia smart isi face prezenta pe majoritatea televizoarelor moderne. Aceasta iti permite sa navighezi pe internet, sa te bucuri de continut Youtube si sa instalezi tot felul de aplicatii, ceea ce inseamna flexibiltiate. Din fericire, televizoarele cu functia smart sunt din ce in ce mai ieftine, asadar, te poti bucura din plin de ele fara a investi o avere.

4. Brand

Producatorul este extrem de important, deoarece iti poate oferi o garantie in ceea ce priveste rezistenta, calitatea materialelor folosite pentru constructia televizorului si in definitiv, calitatea imaginilor. Poti alege intre branduri uriase, cum ar fi Samsung sau LG si branduri ceva mai mici, cum ar fi Horizon, Orion.

Top Produse 2023

Avantaje
  • full HD
  • accesorii
  • se conecteaza la internet
  • raport calitate pret
Dezavantaje
  • nu e rezolutie 4k

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *