Cea Mai Buna Masa de Calcat Ieftina

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Pentru haine fara cute trebuie sa depui putin efort si sa te joci cu un fier si o masa de calcat. Majoritatea oamenilor se orienteaza spre fiare de calcat cat mai bine construite si cat mai eficiente, insa putini stiu ca masa este cel putin la fel de importanta. Aceasta poate sa fie simpla, insa bine construita, in asa fel incat sa ajute la intregul proces sau poate sa fie electrica, ceea ce inseama blat incalzit si foarte multe optiuni.

Nu vom vorbi despre mesele electrice, insa, ci despre cele pe care le poti achizitiona fara sa investesti o avere.

Ghidul cumparatorului

1. Materiale

De regula, structura oricarei mese este realizata dintr-un metal rezistent. Ceea ce conteaza insa, este materialul din care este construit blatul si husa acestuia. De regula, blatul este fie dintr-un plastic dur sau metal iar husa este din bumbac tratat, in asa fel incat sa pastreze cat mai mult cadura.

Exista si huse din bumbac amestecat cu material sintetic, insa acestea pot veni la pachet cu o multime de probleme.

2. Fimensiuni, forma si design

Dimensiunile si forma sunt importante din mai multe puncte de vedere. In primul rand, acesta decide cat de usor este depozitat in momentul in care nu o folosesti si de asemenea, decide cat de usor vei calca.

Atunci cand te gandesti la aspect poti sa iei in considerare mai multe elemente, cum ar fi dimensiunea blatului sau modul in care sunt rotunjite colturile. Cele mai eficiente mese de calcat sunt cele cu un blat cat mai mare, deoarece permit calcatul pieselor mari si greoaie, cum ar fi lenjeria de pat.

Tot la design putem sa bifam si reglarea pe inaltime, care trebuie sa ofere o flexibilitate cat mai mare, in asa fel incat sa iti ofere confort.

3. Accesorii

Chiar si cele mai ieftine mese de calcat dispun de o serie de accesorii care iti ofera flexibilitate. Spre exemplu, poti alege o masa cu umeras, pe care sa pui camasile gata calcate sau mese cu suport pentru fierul de calcat.

4. Brand

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de producatorul obiectului electrocasnic. Acesta poate sa fie un nume cunoscut, precum Philips, un nume care se remarca doar prin productia de elemente pentru calcat, precum Vileda sau nume mai putin cunoscute, dar care respecta toate standardele de calitate.

Top Produse 2023

Avantaje
  • materiale
  • husa din bumbac
  • suport pentru fier
  • raport calitate pret
Dezavantaje
  • nu are priza

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *