Cel Mai Bun Frigider Beko

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune frigidere Beko? Care este cel mai bun frigider Beko?

Achizitia unui frigider trebuie sa fie facuta cu atentie, deoarece acest electrocasnic este unul dintre cele mai importante din intreaga casa. Brandul este extrem de important in intregul proces si daca vrei sa mergi la sigur poti opta pentru frigidere Beko.

Cu o istorie de peste 60 de ani, Beko este un producator ce impune respect si reuseste sa aiba o relatie excelenta cu utilizatorii sai din mai mult de 130 de tari. Cifrele sunt, fara doar si poate, de partea companiei din Turcia, cei peste 440 de milioane de clienti multumiti si cei peste 30 000 de angajati fiind un argument solid pentru a face o achizitie de la acest brand.

Ghidul cumparatorului

1. Capacitatea

Este un parametru cu o importanta foarte mare, fiind masurata in litri. Volumul brut include si grosimea peretilor, deci uita-te intotdeauna la volumul net. In functie de acest parametru poti sti daca frigiderul pe care ai pus ochii va face fata sau nu cerintelor familiei tale. De regula, o capacitate mica inseamna 80-9- litri in timp ce o capacitate mare, pentru familii mari poate sa ajunga la peste 300 de litri.

2. Compartimentarea

Chiar si frigiderele mici pot face fata unor cerinte mari daca sunt compartimentate asa cum trebuie. Acorda atentie unor aspecte precum tipul rafturilor si modul in care acestea sunt pozitionate. Nu trebuie sa lipseasca sertarele pentru legume si evident, compartimentele speciale pentru oua si unt.

3. Clasa de eficienta energetica

Frigiderul pe care il cumperi va sta tot timpul in priza, asadar, consumul de energie trebuie sa fie unul cat mai mic. Clasa de eficienta energetica este notata cu litere de la A la D. Atentie, insa! Cea mai buna valoare nu este A, ci A+++. Cu cat optezi pentru o varianta mai bine cotata, cu atat te vei bucura de economii mai mari.

4. Dotari tehnice

Este ideal sa cauti un frigider Beko cu cat mai multe dotari tehnice. Spre exemplu, tehnologia no Frost care nu permite formarea ghetii in interiorul aparatului este aproape obligatorie pentru frigiderele moderne. De asemenea, te poti orienta spre o varianta cat mai putin zgomotoasa, care sa permita o flexibiltiate cat mai mare in ceea ce priveste confortul si care sa dispuna de un dispenser de apa sau chiar de unul de gheata. Majoritatea aparatelor Beko par solutii simple, privite din interior, dar pot ascunde o multime de dotari interesante, multe dintre ele intrand in clasa de top a frigiderelor.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online frigidere Beko ieftine si bune. Pe internet puteti sa cititi pareri si opinii, chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • inox
  • clasa A+
  • pret
Dezavantaje
  • nu e no frost

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *