Cel Mai Bun Cuptor Incorporabil cu Rotisor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

Daca iubesti puiul la rotisor, cel mai sanatos mod prin care il poti obtine este sa il gatesti tu. Pentru asta insa, ai nevoie de un cuptor dotat cu o astfel de functie. Exista o multime de modele de cuptoare, atat clasice, cat si incorporabile, dotate cu rotisor, insa alegerea variantei potrivita pentru tine trebuie sa tina cont de mai multe criterii.

Ghidul cumparatorului

1. Capacitate si dimensiuni

In primul rand veriica sa iti incapa in mobila de bucatarie (majoritatea dimensiunilor sunt standard). Capacitatea se exprima in litri si arata volumul din interior. O capacitate mai mare inseaman ca poti pune mai mult de 1 tava odata, intrucat nu il vei folosi doar pentru  a rotisa ci si pentru altele. O capacitate mare poate sa insemne o incalzire mai greoaie, dar si preparate mai voluminoase. O capacitate mica, in schimb, asigura rapiditate si eficienta.

In ceea ce priveste aspectul, in primul rand, ai cuptoarele moderne, cu aspect futurist, urmate de cele foarte simple si urmate de cuptoarele rustice, cu aspect traditional.

2. Functii

Pe langa functia de rotisor, care este obligatorie pentru orice gurmand, exista o multime de alte functii care conteaza. Printre acestea amintim de incalzirea ventilanta, posibilitatea de incalzire atat la nivel superior, cat si la nivel inverior si controlul digital care se dovedeste extrem de usor de folosit. Evident, grillul isi poate dovedi si el utilitatea.

3. Capacitatea de autocuratare

Daca alegi un cuptor electric in detrimentul unuia cu gaz, poti sa te bucuri de functia de autocuratare. Aceasta este diferita de la cuptor la cuptor si poate sa fie pirolitica, catalitica, de tip EcoClean sau de tip Aqua Clean. DE asemenea, mai nou se poate opta pentru autocuratare cu aburi.

In cazul autocuratarii pirolitice, mizeria se descompune la temperaturi uriase, de pana la 480 de grade Celsius iar in cazul celei catalitice, principiul este acelasi, insa temperatura este de 220 de grade Celsius iar eficienta este conturata si de peretii ce pot fi stersi usor cu o laveta.

In ceea ce priveste autocuratarea EcoClean, aceasta se foloseste de nanotehnologie pentru a dezintegra murdaria.

4. Accesorii

Un aspect pe care trebuie sa il tratezi cu cea mai mare atentie este numarul de accesorii pe care le ai la dispozitie. Acesta poate sa aiba ceva de spus in ceea ce priveste eficienta si in ceea ce priveste costurile ulterioare.

Top Produse 2023

Avantaje
  • electric
  • grill, rotisor
  • 10 functii
  • afisaj LCD
  • raport calitate pret
Dezavantaje
  • nu are autocuratare

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *