Cel Mai Bun Capac WC

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Capacul de WC este un element important pentru toata lumea. Ne petrecem destul de mult timp folosindu-l zilnic, asadar, este ideal sa optam pentru o varianta cat mai confortabila si cat mai rezistenta. Ai putea spune ca nu sunt chiar atat de multe de spus despre un capac WC, insa realitatea este cu totul alta. In ultima vreme nu doar confortul si siguranta sunt cautate la un astfel de obiect, ci si diverse functii cum ar fi incalzirea suprafetei sau eliminarea mirosurilor neplacute.

Pentru a te asigura ca achizitionezi cel mai bun capac de WC de pe piata, este bine sa te orientezi in functie de o serie de criterii.

Ghidul cumparatorului

1. Modelul capacului

Cele mai raspandite modele de capac WC sunt cele simple, cu suprafete captusite sau pur si simplu cu un sezut din plastic, nu tot timpul foarte confortabil. Daca vrei mai mult de atat, poti descoperi urmatoarele modele de capace:

  • Capacele cu folie. Sunt extrem de igienice, imbracandu-se la fiecare folosire cu o folie de plastic.
  • Capacele cu lumini. Daca folosesti pe timp de noapte un astfel de produs, capacul cu lumini poate sa fie cat se poate de eficient deooarece iti permite sa nu mai pornesti lumina.
  • Capacele cu odorizant. Sunt din ce in ce mai apreciate deoarece sunt echipate cu filtru de carbon, spray si ventilator, pulverizand mirosuri placute in baie.
  • Capacele pentru copii. Sunt ideale pentru familiile cu copii mici, deoarece contin doua colace, unul destinat parintilor si celalalt destinat celor mici, in asa fel incat sa se poata bucura toata lumea de confort.
  • Capacele cu deschidere in fata. Sunt foarte apreciate de catre cei care isi doresc o solutie cat mai igienica, deoarece previn contactul WC-ului cu organele genitale.
  • Capacele cu bideu. Sunt solutii mai scumpe, insa sunt foarte atractive in conditiile in care folosesc jeturi de apa pentru a oferi alternativa igienica la folosirea hartiei.

2. Materialul

Materialul are si el o importanta mare si o diversitate foarte mare. Poti opta pentru capace din lemn, foarte elegante si foarte durabile, apreciate pentru aspect si pentru textura confortabila sau poti alege varianta din plastic, care este cea mai ieftina si mai rezistenta la contactul cu apa. P

rintre noutatile din domeniu se numara si capacele de WC din rasina, care sunt apreciate pentru aspect sau cele din mdf, care combina un pret scazut cu o varietate mare de culori si cu un confort ridicat.

3. Functii

Traim intr-o epoca a tehnologiei, asadar, chiar si un capac de WC poate sa ofere functii de ultima generatie. Pe langa confort si durabilitate mai trebuie sa urmaresti si dotarile de acest fel, care pot fi conturate prin ridicare si coborare in liniste, incalzirea suprafetei, uscarea rapida sau furnizara unui jet cu apa.

Cele cateva minute pe zi pe care le petreci la toaleta se pot dovedi extrem de confortabile si de placute, mai ales daca ai capacul potrivit, care sa iti ofere confort, sa fie rezistent si mai ales, sa fie 100% igienic.

Top Produse 2023

Avantaje
  • usor de montat
  • usor de intretinut
  • pret
Avantaje
  • din MDF
  • balamale metalice

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *